Przywitanie 19 lat(a), 2 mies. temu
|
|
WItam Panów serdecznie!
Dopiero dziś (ze względów sprzętowych) mogłam zainstalować demo i bardzo miła niepodzianka!
Szeroka gama aspektów, wybór dzielnic (!) miejscowości, fantastyczan książka załączona jako help...
Siła planet wzg. poz. horoskopowej i zodiakalnej, zaznaczenie planet "statycznych".... Przyjazny dla "raczkujących" ;)
Jestem na prawdę oczarowana...
Wracam do programu.
GRATULACJE :) !
|
|
|
|
|
Re: Przywitanie 19 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Witam! <br/> Dzięki, jest nam bardzo miło, pozdrawiam<br/> rigel
|
|
|
|
|
Re: Przywitanie 18 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Wielkie ukłony w stronęASTROLABIUM jak i PROGRAMU ASTROLOG.
Nim stałam się szczęśliwą posiadaczką programu Astrolog, wszelkie obliczenia musiałam wykonywać ręcznie. Ponieważ jestem samoukiem,
zajmowało mi to wiele czasu.Od roku nie muszę już lizcyć ,lecz wciskać klawisze.
Mile byłam zaskoczona obiaśnieniami przy położeniu planet,
oraz świateł . Szczególnie :wertex, Lith i Chiron, ponieważ w żadnej z książek jakie do tej pory przeczytałam nie znalazłam żadnej wzmianki na ich temat.
W programie Astrolog, w horoskopie porównwaczym ,brakuje mi położenia planet i domów obu partnerów.
Dzięki wam za uruchomienie ASTROLABIUM, nareszcie można przedyskutować swe spostrzeżenia na forum i [co jest ważne] w zamkniętej
grupie a nie publicznie.
|
|
|
|
|
|
|
Mam Astrologa od wielu lat i jestem bardzo z niego zadowolony a mozna nawet powiedzieć uzależniony ;) . Ciesze się na wiadomość o rozszerzeniu o grafy i napewno dokupię rozszerzenie. Jedno o co bym prosił autorów to o bardziej szczegółowe wjaśnienie znaczenia grafów oraz na ile mi one mogą się przydać na mojej drodze i przygodzie z Astroilogiją. ;)
Pozdrawiam potrek z Łodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam ASTROLOGA od kiedy tu się na forum znalazłam ale wersję demo i jestem bardzo zadowolona z niej.
Pozdrawiam)))
|
|
|
|
|
|
|
Alex napisał(a):
Wypowiem się jako początkująca i ucząca się astrologii. Gdy zaczełam naukę astrologii jakieś 4 miesiące temu korzystałam z wersji demo Uranii. Ten program w moim przypadku to kompletne pudło. Z niecierpliwością czekałam na wersję demo Astrologa. W styczniu się doczekałam, a w lutym miałam już pełną wersję tego programu i muszę powiedzieć, że program ten ma dusze, do mnie przemawia i jest idealnym narzędziem do nauki astrologii, a w przyszłości będzie moim narzędziem pracy... mam nadzieje
Pozdrawiam Alex
Ja mam Uranie Lite i uważam, ze ten program jest świetny - nie wiem, co ci się w nim nie podoba, ale w końcu każy ma swoje zdanie. ;)
|
|
|
|
|
|