Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Astrokartografia
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1...4567891011
TEMAT: Astrokartografia
Re: gry losowe c.d. 15 lat(a), 10 mies. temu  
Na zaprzyjaźnionym forum autorka Alabella zamieściła nowy artykuł w temacie astrologia a gry losowe.
www.astrocafe.pl/index.php?page=lucky_days
darlut
Jesteśmy czymś więcej niż tylko ciałem fizycznym
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Przesunąć horyzont !

Re: gry losowe c.d. 15 lat(a), 10 mies. temu  
Dla mnie kółko Bruce Hegarty (dane w artykule Alabelli)już mówi o możliwości wygranej przez usadowienie w 5 domu Urana i Jowisza. Obie planety są w koniunkcji a znaczenie 5 domu jest jeszcze podkreślone przez Punkt Szczęścia na jego szczycie (orba 2 * do przyjęcia).Gdy u kogokolwiek widzę dobrze obsadzony 5 dom już skłaniam się do przewidywania szczęścia w hazardzie.
Co szczególnie mi się rzuca to kon. dyrekcyjnego Księżyca do DSC. Już ten aspekt do osi zapowiada znaczące zdarzenie! W tym samym czasie dyrekcyjna Wenus jest w ścisłej kon. do MC i ten aspekt wg mnie jest najbardziej znaczący dla zdarzenia.
Dyrekcyjny Neptun zrobił kon. do progresywnej Wenus czyli długo trwająca intuicja połączyła się z symbolem pieniędzy.

Dyrekcyjny Pars Fortunae jest w kon. do ur. a jeszcze bardziej do progresywnego Plutona. Pluton wszystko wzmocni z czym się zetknie więc spotęguje ‘szczęście’.
Progresywny P.F. jest w sekstylu do ur. Wenus.

Te przykłady ukazują duże znaczenie Punktu Szczęścia w danym zdarzeniu.
* * *
W tranzytach dostrzegam jedynie dobroczynny sekstyl Jowisza do ur. Słońca i oddaloną już kon. tranzytującej Wenus do ur. Księżyca. To jednak mało na tak znaczące w życiu zdarzenie.
Dodatkowo w progresjach tercjarnych widzę ścisłą kon. Wenus do IC i ASC. do Plutona.
Dodam że program 'luckydays' na datę wygrania przez B.Hegarty 27M $ nie wskazywał 'szczęśliwych dziobów' co sprawdziła Alabella.Osobiście na 13 XI też przypadało mi b.duże wg tego programu szczęście w grach ale ponownie się zawiodłem :(
P.S.Czy ktoś coś jeszcze lub innego dostrzega w omawianym horoskopie ??
darlut

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: gry losowe c.d.- ku końcowi 15 lat(a), 10 mies. temu  
Dla mnie kółko Bruce Hegarty (dane w artykule Alabelli) już mówi o możliwości wygranej przez usadowienie w 5 domu Urana i Jowisza. Obie planety są w koniunkcji a znaczenie 5 domu jest jeszcze podkreślone przez Punkt Szczęścia na jego szczycie (orba 2 * do przyjęcia).Gdy u kogokolwiek widzę dobrze obsadzony 5 dom już skłaniam się do przewidywania szczęścia w hazardzie.
Co szczególnie mi się rzuca to kon. dyrekcyjnego Księżyca do DSC. Już ten aspekt do osi zapowiada znaczące zdarzenie! W tym samym czasie dyrekcyjna Wenus jest w ścisłej kon. do MC i ten aspekt wg mnie jest najbardziej znaczący dla zdarzenia.
Dyrekcyjny Neptun zrobił kon. do progresywnej Wenus czyli długo trwająca intuicja połączyła się z symbolem pieniędzy.

Dyrekcyjny Pars Fortunae jest w kon. do ur. a jeszcze bardziej do progresywnego Plutona. Pluton wszystko wzmocni z czym się zetknie więc spotęguje 'szczęście'.
Progresywny P.F. jest w sekstylu do ur. Wenus.

Te przykłady ukazują duże znaczenie Punktu Szczęścia w danym zdarzeniu.
* * *
W tranzytach dostrzegam jedynie dobroczynny sekstyl Jowisza do ur. Słońca i oddaloną już kon. tranzytującej Wenus do ur. Księżyca. To jednak mało na tak znaczące w życiu zdarzenie.
Dodatkowo w progresjach tercjarnych widzę ścisłą kon. Wenus do IC i ASC. do Plutona.
Dodam że program 'luckydays' na datę wygrania przez B.Hegarty 27M $ nie wskazywał 'szczęśliwych dziobów' co sprawdziła Alabella.Osobiście na 13 XI też przypadało mi b.duże wg tego programu szczęście w grach ale ponownie się zawiodłem :(
P.S.Czy ktoś coś jeszcze lub innego dostrzega w omawianym horoskopie ??
darlut
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/02/26 13:24 Przez darlut.
Przesunąć horyzont !

kto wygrywa ? :-) - cytat 15 lat(a), 8 mies. temu  
"Wiemy, jak wygrać w lotto! (Fakt, 13.05.2006r)
Choć dzisiaj trzynasty, to wcale nie musisz mieć pecha. Ba, to może być nawet najszczęśliwszy dzień w twoim życiu. Wystarczy, że trafnie wytypujesz 6 liczb i 12 milionów jest już twoje. Tak gigantycznej kumulacji w lotto nie było już dawno. A my wiemy, jak zgarnąć taką pokaźną sumkę.
Jeśli jesteś mężczyzną w wieku 25-44 lata, mieszkasz lub pracujesz w dużym mieście, a dodatkowo jesteś listonoszem, kierowcą, kucharzem lub pracownikiem sklepu, to graj dzisiaj w Dużego Lotka koniecznie! Osoby spełniające te wszystkie warunki wygrywają w lotto najczęściej. Tak wynika z sensacyjnych badań (zrobionych przez Totalizator), do których dotarł Fakt. Drugą grupą osoby około sześćdziesiątki zarówno kobiety, jak i mężczyźni z wykształceniem średnim lub zawodowym i średnią emeryturą. Trzecia w kolejności grupa to pracownicy biurowi i prywatni przedsiębiorcy około czterdziestki pochodzący z miasta. Nie łapiesz się do żadnej z tych grup? Nie załamuj się. Zawsze warto zagrać, bo w końcu los jest ślepy."

P.S. Skoro los ślepy to przetrę mu trochę ślepka poprzez analizę na nowy rok wszystkich harmonijnych aspektów tranzytującej Wenus do ur. Jowisza :-)))<br><br>Edytowany przez: darlut, w: 15.01.08 12:06
darlut
graphgraph
Przesunąć horyzont !

gry losowe c.d. 14 lat(a), 3 mies. temu  
Za kilka dni będę miał trygon Wenus do Jowisza.Chcę wysłać kupon lotto i zastanawiam się nad godziną skreślenia kuponu.Dołączony rysunek jest robiony na godzinę 7 czasu miejscowego (przebywam tymczasowo za granicą) by Punkt Szczęścia znalazł się w koniunkcji z tranzytującym Jowiszem i Neptunem.Mogę jednak operować również Księżycem który kręci się w tym dniu w pobliżu Neptuna i MC.Czy ktoś ma jakieś sugestie ? W przypadku wygranej zapraszam na GUINNESSA
darlut
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2009/05/31 21:59 Przez darlut.
Przesunąć horyzont !

Do góryStrona: 1...4567891011