Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Astrokartografia
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12345678...11
TEMAT: Astrokartografia
Astrokartografia 16 lat(a), 4 mies. temu  
Właśnie dzisiaj wyruszam w podróż zarobkową. Jadę w ciemno kierując się szczególnie wskazówkami astrokartografii. Wybrałem kraj gdzie Merkury aspektuje mi Descendent a dodatkowo Węzeł Północny wchodzi na Ascendent. W czasie planowanej podróży będę miał ścisłą koniunkcję tranzytującego Jowisza przez ASC. a w tydzień później ścisłą koniunkcję Wenus do Urana i Słońca przez DSC.
Myślę że powinno być OK. ;-)
darlut
Jesteśmy czymś więcej niż tylko ciałem fizycznym
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/01/11 05:58 Przez admin.Powód: Zmiana tytułu.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Przesunąć horyzont !

Re: ASTROKARTOGRAFIA 16 lat(a), 4 mies. temu  
Powodzenia!

Pozdrawiam
Tomasz
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: ASTROKARTOGRAFIA 16 lat(a), 3 mies. temu  
dzieki Panto.Wciaz jestem za granica.Albo jestem taki zaradny albo astrokartografia dziala i mam farta ;-).Na 2 dni przed koniunkja Wenus do Urana znalazlem sprzatajac sale rownowartosc 11 zl.Dobre i tyle.Pozrowienia
darlut
graphgraph
Przesunąć horyzont !

Zostań naszym korespondentem w podróży i napisz kilka słów, jakie tam robią horoskopy?

Pozdrawiam
Tomasz
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl

Niestety na internecie jestem tutaj sporadycznie a poza tym nie znam jezyka skandynawskiego a za ok 3 tygodnie zjezdzam do ojczyzny wiec sorki.Pozdrawiam z kraju ktory ma takie jak nasze barwy flagowe.Przede mna jeszcze koniunkcja Wenus do Jowisza wiec prosze rodzinke w Polsce zeby wyslali w moim imieniu totka.Moze juz nigdy nie bede musial szukac szczescia za granica :-)
darlut
graphgraph
Przesunąć horyzont !

Już w kraju.Już-jako protest przeciwko wyzyskiwaniu naszej nacji na obczyźnie.Nie obyło się bez przygód które znalazły uzasadnienie astrologiczne.Z winy przewoźnika utknąłem w Danii i podróż do Hamburga musiałem odbyć autostopem.Spóźniłem się przez to na autokar wracający do kraju.Zmoczony deszczami,zziębnięty,wygłodzony i przygięty ciężarem mokrego plecaka spędziłem noc i następny dzień na dworcu w HH wśród niemieckich'żuli'i bezdomnych.Zajrzałem w mapę astrokartograficzną a tam w okolicy Hamburga przechodzi mi kwadratura do MARSA.
Przerobiłem zatem kwadraturę poprzez wysiłek fizyczny ale poznałem przez to chociaż fragmentarycznie wspaniałą architekturę tego miasta.Chciałbym teraz poznać bliżej to miasto ale bez ciężaru 'rugzaka'.Podróże kształcą ;-)))
darlut
graphgraph
Przesunąć horyzont !

ASTROKARTOGRAFIA + lotto 16 lat(a), 2 mies. temu  
Astrologia działa !! Jak wspominałem czekała mnie w tych dniach koninkcja Wenus do Jowisza.Pierwszy raz w swoim bytowaniu trafiłem 6 cyfr na 7 w multi lotka i skasowałem 200 polskich złociszy.Oprócz tego w tym samym dniu trafiłem najniższą wygraną w szczęśliwy numerek.Z powodu zamkniętej najbliższej kolektury oba zakłady wysłałem o 50 minut pózniej niż planowałem czyli po dokładnej koniunkcji Wenus.Pomyśleć co by mogło być gdybym się nie spóźnił ;-)
darlut
graphgraph
Przesunąć horyzont !

Do góryStrona: 12345678...11