Re: Astrokartografia i gry c.d. 16 lat(a) temu
|
|
Coma, nie jesteś jedyną osobą, która odniosła takie wrażenie.
też chciałam tu coś dopisać, ale ręce mi opadły....
|
|
|
|
|
Re: jak to z tym forum właściwie jest? 16 lat(a) temu
|
|
Witam ! Widzę że astrolog POTREK miał zły dzień ?! To dla kogo to forum jest stworzone ? A może jesteś takim mistrzem a może tylko ci się wydaje ?!! Niewiem co spowodowało taką agresję w moją stronę ?!!! No cóż maluczki zadał pytanie i dostał po głowie od wielkiego !!! Mimo wszystko Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Re: do Potrka 16 lat(a) temu
|
|
Powiało grozą i chłodem, a mój kot się schował do szafy...
|
|
|
|
|
Re: do Mirjam i innych zastraszonych :) 16 lat(a) temu
|
|
Przepraszam cię Mirjam z moja zbyt agresywną reakcję na twój post. Uważam że nie ma takich elementów w H/N które by wskazywały na to że ktoś może mieć tak zwany zły los czy
ciąży nad nim tak zwane fatum, karma. Dlatego jak napisałaś o swojej córce że masz takie podejrzenia to mnie wyprowadziłaś z równowagi. Uznałem że projektujesz sobie rzeczy które nie wpływają ani na ciebie dobrze ani na relacje ty – córka. Mówi się o samo spełniających się przepowiedniach. Czy chcesz aby to co napisałaś było taką samo się realizującą przepowiednią dla twojej córki ? Sam mam w swoim horoskopie 11 kwadratur i jak na razie żyje i nie ciąży nade mną tak zwane fatum, wręcz powiem ze jestem człowiekiem sukcesu którego innym też życzę, a swego horoskopu bym nie zamienił z osoba która ma wielki trygron. Na astrologii się znam ale do pierwszej ligi mi daleko :( wiec nie ma się co mnie bać. Nie gryzę :)))) Lubię za to konkrety gdyż astrologia jest dość konkretna zwłaszcza ta klasyczna.
Pozdrawiam
Nie Iwan groźny ale potrek :)
Mój kot za to leży obok mnie i spokojnie śpi. Czyli ćwiczy pranajamy :)
WWW.piotralexander.com
|
|
|
|
|
|
|
Od razu lepiej - kot wylazł z szafy i poszedł spać.
W sumie też uważam, że nie ma sensu doszukiwać sie czarnych scenariuszy. Gwiazdy pokazują kierunek i ogólne tendencje, a co z tego wyjdzie...
Pozdrawiam wszystkich :)
Ewa
|
|
|
|
|
|
|
MOże wyjaśnię dlaczego zadałam poprzednio takie a nie inne pytanie ! Moja córka ma teraz 28 lat ,od 10 lat jest niepełnosprawna umysłowo ! Dziesięć lat temu nagle zachorowała na zapalenie mózgu ,jej stan pogarszał się z minuty na minutę, zapaść, 15 minut niedotleniony mózg ,śpiączka, i parogodzinna walka lekarzy o jej życie,po 2 miesiącach wybudziła się ze śpiączki jako" biała kartka" ,cała sparaliżowana, całkowita amnezja,mózg uszkodzony w 80%,miesiące ciężkej pracy aby była sprawna fizycznie i to się udało,lecz mózg uszkodzony po niedotlenieniu nie wrócił do sprawności ! ja nie projektowałam złego w życiu mojej córki,tylko rozpatrywałam to co już się wydarzyło ,na zasadzie " gdybym wcześniej znała horoskop mojej córki czy ustrzegła bym ją przed tym " ???? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Moje skronie już lekko posiwiał,a czas kiedy zacząłem bawić się astrologią odległy, więc wtrącę swoje 12 groszy. Wiele osób twierdzi, że można kierować swoim losem, wpływać na wydarzenia w swoim otoczeniu, wybierać sobie partnerów takich, a nie innych, wychowywać dzieci tak, a nie inaczej, żeby były zdrowe, radziły sobie w życiu i wyrosły na porządnych ludzi. Dlaczego przy okazji nie spróbować zatrzymać, lub cofnąć czas, pewnie też to jest możliwe, przestaną nam się robić zmarszczki, wapnieć kości, siwieć włosy. Astrologia daje możliwość przewidywania. Jeśli ktoś ma ambicje kierowania własnym losem to chyba powinien zająć się fizyką. Wszystkie religie mówią, że nasze losy są w rękach bogów. Jeśli ktoś ma duże doświadczenie z astrologią, to również nie powinien mieć wątpliwości. Kto z Was uchroni się przed tranzytami Urana czy Plutona? Mnie jak do tej pory to się nie udało. Już czekam na post p.t. człowiek ma określony potencjał i w tych granicach może kierować swoim losem. A dlaczego nie podkręci sobie tego potencjału, żeby zostać premierem, albo noblistą ? Znaki w horoskopie można interpretować różnie, ale nie dają one całej odpowiedzi na te najważniejsze pytania. Chyba nawet kawałka. ;-)
|
|
|
|
|
|