Re: jak to z tym forum właściwie jest? 16 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
Wydaje mi się jednak że w horoskopie mojej córki są takie nazwe to " znaki", które mówią o jej tragicznym losie zresztą datę jej urodzenia podałam w komentarzu do horoskopu natalnego a w moim horoskopie nie widzę nic takiego ,chyba tylko pluton w I domu przy asc. który jak uważam dał mi ogromną siłę żebym to wszystko przetrwała ,i nie poszla do czubkow !!!
|
|
|
|
|
|
|
Śmierć jest tak samo naturalną rzeczą jak narodziny. Ale już tragiczny wypadek powinno się także zauważyć w swoim własnym horoskopie urodzeniowym, gdyż konsekwencje będą widoczne i odczuwalne przez dłuższy okres czasu przede wszystkim dla właściciela H/N a także dla najbliższej rodzinny.
|
|
|
|
|
|
|
Wydaje mi się jednak że w horoskopie mojej córki są takie nazwe to " znaki", które mówią o jej tragicznym losie zresztą datę jej urodzenia podałam w komentarzu do horoskopu natalnego a w moim horoskopie nie widzę nic takiego ,chyba tylko pluton w I domu przy asc. który jak uważam dał mi ogromną siłę żebym to wszystko przetrwała ,i nie poszla do czubkow !!!
|
|
|
|
|
|
|
Mirjama odpuść sobie astrologię gdyż jak na ciebie tak wpływa to nie należy się nią zajmować. Nie robiłem horoskopu ani twojego ani twojej córki ale to co piszesz jest głupie,
I lepiej idź do psychiatry a nie do astrologa. Wątpię w jakiekolwiek znaki które mogą świadczyć o jej tragicznym losie, a na astrologii się znam. Radzę wizytę u lekarza psychiatry i to bez urazy, na pewno dobrze ci ona zrobi.
Pozdrawiam potrek
|
|
|
|
|
:-( 16 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
Daleko odbiegliśmy od tematu astrokartografii i gier losowych :-(
|
|
darlut
Jesteśmy czymś więcej niż tylko ciałem fizycznym
|
Przesunąć horyzont !
|
|
Re: do Potrka 16 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
potrek napisał:
Mirjama odpuść sobie astrologię gdyż jak na ciebie tak wpływa to nie należy się nią zajmować. Nie robiłem horoskopu ani twojego ani twojej córki ale to co piszesz jest głupie,
I lepiej idź do psychiatry a nie do astrologa. Wątpię w jakiekolwiek znaki które mogą świadczyć o jej tragicznym losie, a na astrologii się znam. Radzę wizytę u lekarza psychiatry i to bez urazy, na pewno dobrze ci ona zrobi.
Czy to aby nie za brutalnie? aż się boję stuknąć w klawiaturę żeby nie oberwać:/
...a właściwie to może i chętnie usłyszę, coś na temat tego co ja "produkuję" - krytykę przyjmę mężnie.
pozdrawiam:
coma<br><br>Edytowany przez: coma, w: 29.08.07 11:34
|
|
|
|
|
Re: Astrokartografia i gry c.d. 16 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
Tak dla porządku i przypomnienia głównego wątku
|