Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Astrokartografia
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12345678...11
TEMAT: Astrokartografia
Re: jak to z tym forum właściwie jest? 16 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Wydaje mi się jednak że w horoskopie mojej córki są takie nazwe to " znaki", które mówią o jej tragicznym losie zresztą datę jej urodzenia podałam w komentarzu do horoskopu natalnego a w moim horoskopie nie widzę nic takiego ,chyba tylko pluton w I domu przy asc. który jak uważam dał mi ogromną siłę żebym to wszystko przetrwała ,i nie poszla do czubkow !!!
myrjama
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Śmierć jest tak samo naturalną rzeczą jak narodziny. Ale już tragiczny wypadek powinno się także zauważyć w swoim własnym horoskopie urodzeniowym, gdyż konsekwencje będą widoczne i odczuwalne przez dłuższy okres czasu przede wszystkim dla właściciela H/N a także dla najbliższej rodzinny.
potrek
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Wydaje mi się jednak że w horoskopie mojej córki są takie nazwe to " znaki", które mówią o jej tragicznym losie zresztą datę jej urodzenia podałam w komentarzu do horoskopu natalnego a w moim horoskopie nie widzę nic takiego ,chyba tylko pluton w I domu przy asc. który jak uważam dał mi ogromną siłę żebym to wszystko przetrwała ,i nie poszla do czubkow !!!
myrjama
graphgraph

Mirjama odpuść sobie astrologię gdyż jak na ciebie tak wpływa to nie należy się nią zajmować. Nie robiłem horoskopu ani twojego ani twojej córki ale to co piszesz jest głupie,
I lepiej idź do psychiatry a nie do astrologa. Wątpię w jakiekolwiek znaki które mogą świadczyć o jej tragicznym losie, a na astrologii się znam. Radzę wizytę u lekarza psychiatry i to bez urazy, na pewno dobrze ci ona zrobi.
Pozdrawiam potrek
potrek
graphgraph

:-( 16 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Daleko odbiegliśmy od tematu astrokartografii i gier losowych :-(
darlut
Jesteśmy czymś więcej niż tylko ciałem fizycznym
graphgraph
Przesunąć horyzont !

Re: do Potrka 16 lat(a), 1 Miesiąc temu  
potrek napisał:
Mirjama odpuść sobie astrologię gdyż jak na ciebie tak wpływa to nie należy się nią zajmować. Nie robiłem horoskopu ani twojego ani twojej córki ale to co piszesz jest głupie,
I lepiej idź do psychiatry a nie do astrologa. Wątpię w jakiekolwiek znaki które mogą świadczyć o jej tragicznym losie, a na astrologii się znam. Radzę wizytę u lekarza psychiatry i to bez urazy, na pewno dobrze ci ona zrobi.

Czy to aby nie za brutalnie? aż się boję stuknąć w klawiaturę żeby nie oberwać:/
...a właściwie to może i chętnie usłyszę, coś na temat tego co ja "produkuję" - krytykę przyjmę mężnie.

pozdrawiam:
coma<br><br>Edytowany przez: coma, w: 29.08.07 11:34
coma
graphgraph

Re: Astrokartografia i gry c.d. 16 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Tak dla porządku i przypomnienia głównego wątku
coma
graphgraph

Do góryStrona: 12345678...11