Re: Świetny portal i forum (+ jedna propozycja: Prywatne Wiadomości) 13 lat(a), 2 mies. temu
|
|
panTo ja usiłuję stłumić rozmowę tu
Pamiętasz jak wygladało stłumienie buntu świnek u Carrolla ( w Alicji?:)
nie jest dobrze być taką świnką:)
P.S
Czy ja wiem czy to Saturn w Wadze ?
To bardzo długi czas .
Z zamiłowania do rozmów reaktywowaliśmy chat :)
Hm
I wymyślamy plan wielkiego przewrotu:)
|
|
|
|
|
Re: Świetny portal i forum (+ jedna propozycja: Prywatne Wiadomości) 13 lat(a), 2 mies. temu
|
|
lula322 napisał:
I wymyślamy plan wielkiego przewrotu:)
Po matce mam to, że na wszelkie intrygi zacieram ręce... ;)
Powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Cudownie :)
To fantastyczne , że sam się na intrygi cieszysz :)
Dziękuję :)
P.S
W sumie chyba, też tak mam :)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/07/26 19:01 Przez lula322.Powód: dodałam P.S
|
|
|
|
panTo, a gdy ja parę miesięcy czy rok temu zaproponowałam reaktywowanie czatów, byłeś przeciwny i twierdziłeś, że to przestarzała technologia ;)
Aż się boję, co to za intrygi ;)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/07/26 19:04 Przez stargazer.
|
|
|
|
panTo napisał:
lula322 napisał:
Może nie gadajmy już tu?
Obserwując dookolną rzeczywistość doświadczam, że Saturn w Wadze ożywił zawieranie nowych znajomości... Może to subiektywne odczucie, może się wkręcam, może wyostrzam percepcję na ten właśnie obszar, ale tak to widzę...
u mnie Saturn siedział na Plutonie w VII domu, na moje szczęście już zszedł z niego więc choć o tyle lżej ... ale za to teraz Saturn dobrał się do mojego Merkurego (min. władca VII domu więc cd zabawy jaką rozpoczął tranzyt na Plutonie :() a siedzi przy MC... i co się u mnie dzieje?! ... szukam PARTNERA DOJRZAŁEGO! i MISTRZA!... takiego parcia dostałam w tym temacie że siebie samej nie poznaję ...
trzymam się krzesła i odliczam dni kiedy tranzyt minie ;) i przeskoczy Saturn na Uran eh ... spokojnie to u mnie prędko nie będzie ...
|
|
|
|
|
|
|
Mam propozycję - może założę zupełnie nowy wątek z linkiem do czata i przykleję go na górze tego forum, żeby ten link nie przepadł? Bo tu się wkrótce gdzieś zawieruszy w ożywionej dyskusji ;)
|
|
|
|
|
|
|
Stargazer a może wejście na chat powinno być na stronie głównej ? ( chat- kliknij):)
|
|
|
|
|
|