Re: Świetny portal i forum (+ jedna propozycja: Prywatne Wiadomości) 13 lat(a), 2 mies. temu
stargazer napisała: lula322 napisała: niech będzie ten chat już bo chce mi się sypnąć sprośnościami - a tu nie mogę :)
No cóż - to kompletnie nie moje klimaty - wolałabym jednak o astrologii ;) Ale jak obiecałam, to założę, najwyżej się zmyję, gdy rozmowa zejdzie na krępujące mnie tory ;)
Ja mogę na każdy temat porozmawiać. :) I o astrologii i nie o astrologii. :)
Lepiej o astrologii, bo nie z każdym w końcu można porozmawiać na takie tematy. ;)
Re: Świetny portal i forum (+ jedna propozycja: Prywatne Wiadomości) 13 lat(a), 2 mies. temu
Stargazer :)
Magda :)
Ja się wygłupiam :)
Będę rozmawaić tylko o tym , o czym ktoś będzie chciał rozmawiać .
Co do sprośności - one są różne ( zależy co kto uznaje za sprośność,( np. filmy Felliniego, są uznawane za sprośne, moja babcia uważa , że Klaus Kinsky był niesamowiecie sprośny - no może był :)) . Mam taką ambicję , by o wszystkim rozmawiać, pisać itd. w interesujący sposób
lula322 napisała: panTo , lepiej wracaj, my tu z Mytoinem mamy zamiar zrobić ewolucyjno- rewolucyjny przewrót :).
I takim sposobem, jak tak dalej pójdzie, to dopóki panTo wróci, to my już może przejmiemy Astrolabium całkowicie. :D
lula322 napisała: ( Na początek w Astrolabium - później się zobaczy :)
Dzisiaj Astrolabium - jutro świat. :)
Zresztą ja jestem jak Cezar: przybyłem, zobaczyłem, zdobyłem! (tak dokładnie, to powinno być zwyciężyłem - ale w tym przypadku pasuje akurat zdobyłem, więc ciii :P). ;)
lula322 napisała: O astrologii - i tylko astrologii!
No dobrze - niech będzie, że Ci uwierzę na słowo. ;P
lula322 napisała: Ta cała astrologia , to coś niesamowitego jest :)
No przecież, że oczywiście. ;D
lula322 napisała: P.S
A może być , że astrologia to będzie przykrywka ? Albo kryptonim chociaż ?:)
Wszystko być może!
Sky's the limit!
PS: stargazer przygotowywuj się powoli do godziny zero. :P