Re: Świetny portal i forum (+ jedna propozycja: Prywatne Wiadomości) 13 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Mytoin napisał:
Możesz założyć później, ale najlepiej przed 21, bo potem księżyc będzie tworzył negatywny aspekt z ważnym punktem w moim horoskopie. :P
To ja jeszcze trochę zaczekam, bo teraz z kolei mnie Księżyc uderza ścisłym kwadratem w Księżyc i Plutona - niech z niego zejdzie :) Mars też mi dzisiaj nie służy, ale już się oddala od ścisłego aspektu.
|
|
|
|
|
Re: Świetny portal i forum (+ jedna propozycja: Prywatne Wiadomości) 13 lat(a), 2 mies. temu
|
|
stargazer napisała:
Mytoin napisał:
Możesz założyć później, ale najlepiej przed 21, bo potem księżyc będzie tworzył negatywny aspekt z ważnym punktem w moim horoskopie. :P
To ja jeszcze trochę zaczekam, bo teraz z kolei mnie Księżyc uderza ścisłym kwadratem w Księżyc i Plutona - niech z niego zejdzie :) Mars też mi dzisiaj nie służy, ale już się oddala od ścisłego aspektu.
Masz Księżyc w Wadze czy Baranie? :) Bo w mój Księżyc też uderza kwadratem.
A swoją drogą, to myślę, że może by założyć czat o:
25 lipca - jutro - o 21:58. :)
Bo:
Wenus blisko descendentu w VII domu :), a do tego, Mars (i Saturn, ale w trygonie do Księżyca w XI domu) w VII domu - może ktoś tam znajdzie kogoś bliskiego, może nawet znajdzie wielką miłość, na którą czeka wielu z nas przez całe życie (przynajmniej ja heh:P). :D
Księżyc w Wodniku w XI domu w trygonie do Saturna i sekstylu do Jowisza i Urana - sprzyjający przyjaznym, entuzjastycznym, kreatywnym i konstruktywnym zarazem emocjonalnym relacjom między chatowiczami i takimż samymi rozmowami na czacie.
Słońce w V domu - sprzyja miłej, zabawowej atmosferze na chacie.
Uran z Jowiszem w I domu - również pozytywne oddziaływanie na charakter kontaktów na chacie.
ASC w Rybach - w końcu chat na temat astrologii, ezoteryczna tematyka, więc pasuje jak ulał. ;)
IC w Bliźniętach - sprzyjająca rozgadaniu i wylewności emocjonalnej czatowiczów.
MC w Strzelcu - szerokopoglądowe tematy poruszane na chacie.
O trygonie Słońca do Jowisza i Urana i zarąbistości tegoż aspektu wspominałem już wcześniej. ;)
Co Ty na tą datę założenia czata stargazer? :)
PS: Tylko musisz spieszyć się przy zakładaniu pokoju, żeby równo na 21:58 był już założony (najlepiej wcześniej sobie przygotuj wszystko:P - pamiętaj, że w opisie i nazwie pokoju nie można dawać polskich znaków i znaków specjalnych - tylko litery od a do z - żadnych kropek, kresek, ą i ę ;), bo jak Wenus przejdzie do VI domu, to zepsuje cały efekt. :P
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/07/24 19:37 Przez Mytoin.
|
|
|
|
Księżyc jest w Wadze, jednostopniowa koniunkcja z Plutonem.
Już miałam zakładać czat, ale myślę, że jutro o podanej przez Ciebie godzinie to faktycznie ciekawa opcja. Musze tylko się postarać ściśle wstrzelić :)
|
|
|
|
|
|
|
stargazer napisał:
Księżyc jest w Wadze, jednostopniowa koniunkcja z Plutonem.
Już miałam zakładać czat, ale myślę, że jutro o podanej przez Ciebie godzinie to faktycznie ciekawa opcja. Musze tylko się postarać ściśle wstrzelić :)
To trzymam kciuki, żeby udało Ci się wstrzelić ściśle hehe. :)
(A u mnie w Baranie Księżyc ;)
|
|
|
|
|
|
|
a ja jestem lunarną skorpionicą :)
Co do chatu sprzyja mi znak lwa :)
niech będzie ten chat już bo chce mi się sypnąć sprośnościami - a tu nie mogę :)
Pozdrawiam czytających:)
|
|
|
|
|
|
|
lula322 napisała:
a ja jestem lunarną skorpionicą :)
Który stopień? :) Bo u mnie ten znak trochę aspektów tworzy i ciekawi mnie na które się załapuje Twój Moon. ;)
lula322 napisała:
niech będzie ten chat już bo chce mi się sypnąć sprośnościami - a tu nie mogę :)
Ooo, widzę, że już się nieźle zapowiada ten chat. :>
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/07/25 01:08 Przez Mytoin.
|
|
|
|
lula322 napisała:
No cóż - to kompletnie nie moje klimaty - wolałabym jednak o astrologii ;) Ale jak obiecałam, to założę, najwyżej się zmyję, gdy rozmowa zejdzie na krępujące mnie tory ;)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/07/25 01:17 Przez stargazer.
|
|
|