Re: Saturn w IV domu 8 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Michor napisał:
Jagna, skoro już się zaprzyjaźniliśmy :D to może zdradzisz swój nick z astromixa, będzie mi łatwiej nie zwracać się do Ciebie i nie dyskutować z Tobą.
szczerze mnie rozbawiłeś :D, chyba jednak od czasu do czasu będę Ci dogryzać.
pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
tfu tfu - nie dogryzać.
|
|
|
|
|
|
|
Się mnie przypomniało, Gośka.
|
|
|
|
|
|
|
stargazer napisał:
U mnie nie ma co runąć, bo jak wspomniałam, sama miewam wątpliwości i nie kieruję się astrologią tak bardzo jak kiedyś, a niektóre jej elementy odrzuciłam całkowicie (np. synastrię).
Odrzuciłaś zgodnie z trendem w astrologii, czy pod wpływem własnych doświadczeń?
|
|
|
|
|
|
|
Pod wpływem doświadczeń. Z moich obserwacji wynika, że synastria kompletnie nie sprawdza się w doborze partnerów. Widziałam pary z klasycznym zestawem typu trygon Słońce-Księżyc, koniunkcja Wenus-Mars itp., z którego nic nie wynikało. Widziałam też wieloletnie małżeństwa, w których horoskopach porównawczych dostrzegałam naprawdę niewiele punktów zaczepienia. Moim zdaniem synastria kompletnie nie daje miarodajnej odpowiedzi, czy między dwiema osobami wyniknie coś poważniejszego. Dlatego dość irytuje mnie jakże popularne na forach astrologicznych pytanie - "czy z tej mąki będzie chleb" ;)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2013/09/08 23:48 Przez stargazer.
|
|
|
|
Michor napisał:
Się mnie przypomniało, Gośka.
nietrafiony -niezatopiony .
|
|
|
|