Re: 12 kwadratur 12 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Teraz dopiero przeczytałem,
ale nie przychodzi mi nic do głowy, po za idealizmem.
To co napisałaś o niesprecyzowanych marzeniach ładne, ale daje Ci odpowiedź jak sobie poradzić: sprecyzować marzenia. :)
|
|
|
|
|
|
|
Noo wlasnie :))) sprecyzowac :)) tylko jak???
Z tego co wiem kwadratura Slonce-Ksiezyc nie jest zbyt dobrym prognostykiem na przyszlosc
Marny status mineral sama w sobie wiec pomyslnosc wszelaka omija szerokim lukiem-poczucie ze zawsze jest pod gorke i nawet szczytu nie widac.Nawet wrodzony optymizm Asc Strzelca nie jest wystarczajacy by probowac wciaz od nowa.Hmmmm zycie...
Pozdrawiam i dzieki :)))
|
|
|
|
|
|
|
Nie generalizuj tak. I nie poddawaj się.
Jak sprecyzować marzenia? Zamienić je na cele. Podzielić na drobniejsze kroki.
Gdzie masz jowisza?
|
|
|
|
|
|
|
Jowisz w Skorpionie w X domu ale... w opozycji do Saturna w Byku :))) I coz z tego ze Jowisz w trygonie do Slonca-wszystko zdaje sie byc powiazane ze soba-szczesliwe przypadki sie przytrafiaja nie powiem (moze to ten trojkat syntetyczny-podobno on daje pomyslne rozwiazania)ale i tak mam wrazenie ze moje zloto w wegiel sie przemienia, czasem mam wrazenie ze najlepsze chwile juz dawno za mna pozostaly a teraz juz tylko orka i orka i orka-ostatnio nic mi sie nie uklada.
Po relokacj ta kwadratura zmienila domy na II-VI, Jowisz w I Saturn w VII jescze tylko tego mi brakuje zeby mi sie problemy w zwiazku zaczely-odpukac...:)
|
|
|
|
|
|
|
Węgiel cenniejszy niż złoto. Praktyczniejszy. :)
Z tego co piszesz jesteś zmęczona/zrezygnowana. Oderwij się od astrologii, zajmij się czymś przyjemnym. Trzeba zmienić nastawienie, a rozkminiając swój horoskop się to nie uda najpewniej.
pozdrawiam :)
|
|
|
|
|
|
|
Haha problem w tym, to wlasnie astrologia daje mi duzo przyjemnosci ostatnio-lubie te chwile samotnosci nad radixem i odkrywanie tajemnic nim rzadzacych :)))Wiesz jako poczatkujaca mam glod wielki i wciaz niezaspokojony :)
Hmm... czyzbys sugerowal cos w stylu: lepiej nie szukaj bo w koncu znajdziesz? ;)
Rowniez Pozdrawiam :)
|
|
|
|
|
|
|
Nie, nie sugeruję tego.
Mam na myśli, że zajmując się czymkolwiek tylko przy pomocy intelektu, mamy jako ludzie skłonność do potwierdzania swoich stanów emocjonalnych (obaw na przykład).
Niedługo mam nadzieję wrzucić artykuł na stronę, w którym będzie nawiązanie do tego.
|
|
|
|
|
|