Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Martin Schmitt -mój astrologiczny bliźniak
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Martin Schmitt -mój astrologiczny bliźniak
Martin Schmitt -mój astrologiczny bliźniak 7 lat(a), 6 mies. temu  
urodziłam się tak jak on czyli 29-01-1978 r.ale on zaszedł już tak daleko a ja ciągle tkwię w miejscu -dokładnie i w przenośni i wciąż nie mogę się przebić,zawsze jestem od czegoś lub kogoś zależna.Mam pytanie:Od czego to zależy -przecież mamy z martinem takie same układy planet w kosmogramie, może tylko inny asc.-ja :lew.Pozdrawiam :)
apple
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: martin schmitt -mój astrolog. bliźn 7 lat(a), 6 mies. temu  
Ascendent różnicuje mocno ludzkie losy/charaktery.
W tej chwili nie mam przed sobą Radix'ów,
Wydaje mi się jednak, że Martin też jest mocno uzależniony od pogody na przykład, od trenera, od grawitacji :)

Ty z ascendentem w Lwie, masz Słońce w VI domu najprawdopodobniej. To ważne jest właśnie odnośnie osiągnięć.
Saturn Twój w Pannie, to Twoje ograniczenia.

Pomyśl gdzie chciałabyś się przebić, masz wrażenie, że jesteś pod powierzchnią? Najważniejsze pytanie moim zdaniem to:
Czym chcesz się zajmować w życiu?

Michael :)
michael
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna kwinkunks23 Kwinkunks Blog Miejsce: Gdańsk Urodziny: 10/10
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_astrolabium
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Fiodor Dostojewski
"Wniosek to punkt w którym nie masz już siły dalej myśleć."
Eddie Murphy

Re: martin schmitt -mój astrolog. bliźn 7 lat(a), 1 Miesiąc temu  
apple, czasem potencjał jaki drzemie w horoskopie człowieka pada na bardziej podatny grunt, jak w przypadku Martina Schmitta i rozwija się. Oblicz swój własny horoskop na tą samą datę i godzinę urodzenia, ale inne miasto, zobaczysz jakie planety znajdą się na osiach horoskopu. Ja przeniosłem się z Łodzi do Brighton w Anglii i Ascendent mojego horoskopu przesunął się o 15 stopni! To już zupełnie inny horoskop.
Astromarket
graphgraph

wyobraz sobie, ze 4 minuty roznicy w godzinie urodzenia, moze dac 122 km w terenie, gdybys rzutowala ekliptyke na rownik.
Wyobraz sobie, taka roznice bledu podana przy ladowaniu wahadlowcow - czy uswiadamiasz sobie jakie to niesie nastepstwa?
A jesli chodzi o podobne kosmogramy - spotkalem Mistrza Europy (i siodme miejsce na swiecie) w windsurfingu, z ktorym mamy niemalze "identyczne" kosmogramy. On jednak zostal mistrzem sportowym, a ja zajalem sie zglebianiem i praktykowaniem astrologii i nauk hermetycznych.
Roznica w Asc jest w Twoim przypadku ogromna.
Poza tym pamietaj o tym, jakie potencjaly w Twoim kosmogramie mozesz zmaksymalizowac, zgodnie z zasada MiniMaxu matematycznej teorii gier.
Pozdrawiam
Artur Laskowski
www.avernus.pl
www.avernus.pl
graphgraph

Tak sie składa, że mam brata-bliźniaka, który znacząco (jak na bliźniaka) różni się ode mnie. Krótka charakterystyka:
- jestem wyższy od brata o 10 cm i cięższy o ok. 10 kg
-juz w kołysce mój brat kopał nogami niespokojnie i wrzeszczał, gdy ja spałem spokojnie jak trusia :)
-ma ostrzejsze rysy twarzy, ja mam bardziej zaokrąglone
-po podstawówce poszliśmy do odmiennych szkół, ja na ekonomistę, mój brat na mechanika

A jak to wygląda w kosmogramach (jestem młodszy o 15 minut):

Ascendent:
brat: 27,5 st. Bliźniąt
ja: 1,5 st. Raka

Władcy ascendentu:
Merkury: 4,5 st Skorpion w półkwadraturze do Marsa;
Księżyc: 8 st. Strzelca w słabym sekstylu do Wenus i Saturna;
Gandalf
graphgraph

Do góryStrona: 1