Re: Generał Petelicki - samobójstwo czy morderstwo ? 10 lat(a) temu
|
|
Bona napisał:
mi chodzi o Asc i Jowisza. Nie o Mc. Spodziewałabym się, że będzie jakiś tranzyt do tych punktów, bo to one reprezentują osobę generała. Mc reprezentuje jego zawód, pozycję społeczną itp.
Kurcze, przepraszam. Źle napisałem w odpowiedzi. Zaraz poprawie tego posta.
A zatem jeszcze raz: miałem włączoną restrykcję na ASC, dlatego się nie wyświetla.
Ale jak sprawdzisz, to tam jest kwadratura Neptuna w 3.domu do natalnego ASC.
p.s. nie ciągnijmy dłużej tych osobistych wycieczek. Jak widzicie ja nie reaguje na prowokacje. A jak już ktoś będzie bardzo bardzo chciał pogadać offtopic, to założę inny temat w Hydeparku.
Dyskutujmy merytorycznie. Co z tymi tranzytami ?
Później zapytam o progresje, bo wiem że tam też jest PR Ksieżyc na natalnym Słońcu.
Ja w progresjach nie mam doświadczenia, więc wolę się nie wypowiadać.
|
|
|
Pozdrawiam
A
|
|
|
|
Tak masz rację, jest kwadratura Neptuna do Asc i dodatkowo Neptun antiscia Jowisz, o której sama pisałam i zapomniałam. Co Neptun reprezentuje w tym horoskopie? Jest współwładcą 3 domu i jest w 10. Niewyjaśnione.
|
|
|
|
|
|
|
Bona, dzięki za: Neptun antiscia Jowisz
Nie zwróciłem wcześniej na to uwagi.
Pytanie: co to może oznaczać ?
Neptun tranzytujący 3. dom odczytuję jako postępującą chorobę Alzheimera.
|
|
|
Pozdrawiam
A
|
|
|
|
Co może oznaczać tranzytujący Neptun antiscia Jowisz? Może oznaczać to samo co Neptun w 3d do Asc.
Jak masz za dużo informacji, które są sprzeczne to masz niejednoznaczność.
Jak masz za mało informacji to też masz niejednoznaczność.
|
|
|
|
|
|
|
Sprawdziłem dwa inne przypadki, gdzie strzelano z broni palnej (Uran) do Właścicieli Horoskopów:
Martin Luther King Jr. został zastrzelony podczas tranzytu Urana w opozycji do jego natalnego Księżyca.
a do Jana Pawła II, Ali Agca (w trakcie nieudanego zamachu) strzelał podczas opozycji Urana do natalnego Słońca i Księżyca.
Jeśli w przypadku gen. Petelickiego doszło do zabójstwa, to wskazywałbym właśnie na tą
opozycję Urana do jego natalnego Neptuna (który to jest bardzo charakterystyczny dla agentów wywiadu, czyli ważny dla WH)
|
|
|
Pozdrawiam
A
|
|
Re: Generał Petelicki - samobójstwo czy morderstwo ? 9 lat(a), 11 mies. temu
|
|
Hallo unj,witam cie...
Bardzo ladnie to wszystko napisales i podzielam twoje zdanie.
W taki przypadkach wazne sa tranzyty i koniunkcje w tranzytach , inne aspekty sa slabe.
Tez trzeba zobaczyc lunarny i solarny na dany miesiac i rok.
Tam jak sie dobrze wpatrzysz to zobaczycz wszystko, czasem potrzeba wiecej czasu zeby to wszystko naprawde zobaczyc. mam na mysli sily ukryte w aspektach. Bardzo ladnie piszesz , rob to dalej , to ma pszyszlosc. Pozdrawiam , antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
Re: Generał Petelicki - samobójstwo czy morderstwo ? 9 lat(a), 11 mies. temu
|
|
Wydaje mi sie ze urodzil sie o 05.35 rano. w wikipedii jest bardzo ogolnie napisany zyciorys a potrzebne sa dokladne daty. z tego co wyczytalam musil urodzic sie rano. Antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|