Re: Czego mogę się spodziewać? 11 lat(a) temu
|
|
Przypomina mi się taka myśl z Gretkowskiej ( nie przepadam za nią specjalnie)
Faceta nie da się zmienić - chyba, że na innego
Według mnie dość trafna , pomyśl czy masz czas na to, by dalej znosić złe sytuacje.
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze ci dopisze ze chirn w retrogracji leczy , bylby w ruchu prostym , to pewnie ucielabys sie w palec lub cos podobnego.
Badz dzielna i przejmuj sie tak bardzo , to juz jakos sie ulozy. Marianna
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
Saturn w Lwie w 7 i Mars w Wadze jest źródłem mojej interpretacji. Znak Skorpiona ( dom 10 jako znak 4 od 7 (des) – sposób działania do osiągnięcia celu ( kariera ) . Domy równe. Źródło trochę horoskopów z Marsem w Wadze. Koniunkcja Marsa z Wenus daje tylko otoczkę uprzejmości i taktu. Według mnie ta osoba jest b. inteligentna, oczytana, kulturalna w mowie, ale nie w czynie i działaniu stellum w domu 9 – Mars – Waga. Saturn w znaku Lwa da chęć kontrolowania, partnera , otoczenia i zakamuflowane manipulowanie.
Dla mnie Mars jest władcą Skorpiona – klasyczna. Tak pracuje.
Pozdrawiam Michale.
|
|
|
|
|
|
|
Odpowiadam: według mnie nie jest oczytany. Przeczytał tyle ile musiał, żeby móc zarabiać pieniądze pracą umysłową, a nie fizyczną. Z drugiej strony pracujemy zawodowo z tekstami, ale poza tym on nie czytał nic oprócz lektur obowiązkowych w szkole.
Inteligencja w sensie "spryt" - tak, duża inteligencja praktyczna, "ziemska". Dzięki temu rozwija drugi biznes, w którym musi umieć robić dobre wrażenie.
"Kulturalny w mowie, ale nie w czynie" - Absolutnie tak!
Jego sposób działania kojarzy mi się z pająkiem i siecią.
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/06/05 00:39 Przez hallina.
|
|
|