14 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Za ta data przemawia koniunkcja Wenus-Ksiezyc w Rybach, 7 dom, asc we Lwie, Slonce z Jowiszem w koniunkcji w Baranie. Urodzeniowo mam slaba Wenus wlasnie w Baranie, ktora dodatkowo rzadzi VII domem.
<
|
|
|
|
|
14 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Neptis,
z punktu widzenia astrologii, data 15 marca 2011 na dzien slubu wyglada calkiem niezle, sek w tym, ze jest to poczatek tygodnia, wtorek:( To dosc komplikuje sprawy zawodowe gosci, jak rowniez i nasze. Wolalabym dzien slubu przesunac na koniec tygodnia, czwartek, piatek, sobota, z tym ze wtedy uklady planetarne nie wygladaja juz tak zachecajaco. Jesli ktorys z elementow pasuje, to drugi zgrzyta.
Wg Twoich wskazowek powinnam wyeksponowac Ksiezyc, dsc w Byku, ale Ksiezyc w natywniku mam w Skorpionie, z Neptunem w zerowej koniunkcji. Z kolei Saturna mam w Byku nieaspektowanego.
A co sadzisz o 19 marca godz.13.30? Wtedy wyeksponuje Merkurego na MC, ktorego urodzeniowo mam w Bliznietach. Niestety przy tym rozlozeniu osi, Wenus wedruje znowu do domu VII.
|
|
|
|
|
14 lat(a), 3 mies. temu
|
|
co sadzisz o 19 marca godz.13.30? Wtedy wyeksponuje Merkurego na MC, ktorego urodzeniowo mam w Bliznietach.
Ksiezyc w pustym biegu i opozycja Ksiezyca ze Sloncem raczej nie za dobrze wroza :)A jednak to malzenstwo na dobre i na zle trwa juz ponad 20 lat :)<
|
|
|
|
|
14 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Kuku,
I jesli byly dwa sluby-cywilny i koscielny to ktora date lub godz.nalezy brac pod uwage?<
|
|
|
"Take nothing on trust, see everything for yourself"
|
|
14 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Horoskop slubu na dzien 19 marca ladnie komponuje sie z moim urodzeniowym.
Jowisz robi sekstyl do urodzeniowego Slonca oraz trygon do Marsa. Slonce ustawia sie w trygonie do Ksiezyca natalnego oraz wchodzi na wezel polnocny w IV domu. Merkury dobija do urodzeniowej Wenus w Baranie, a Ksiezyc lokuje sie na moim Jowiszu w Pannie, X dom.
U narzeczonego z kolei urodzeniowy Jowisz w Raku robi sekstyl do Ksiezyca oraz trygon do Slonca, Ksiezyce ustawiaja sie do siebie w trygonie, tranzytowa Wenus w kwadraturze do natalnej, ale Mars juz w trygonie.
Zle nie jest.
Dziekuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
|
14 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Zrobilam tak jak mowisz Neptis:)Dodalam 25 min.Zrobilam tez drugi radix na czas slubu cywilnego(ten sam dzien tylko kilka godz.wczesniej)Tamten choc aspekty oczywiscie bez zmian o niebo lepiej wyglada -Slonce do X a ksiezyc do IV przechodza-dokladnie na Ic, a Mars do XII-wladca horoskopu Wenus(Asc w Byku dokladnie na Jowiszu)ta wprawdzie w Koziorozcu i kon z Neptunem ale jednak zawsze to Wenus:))No i ksiezyc nie jest w pustym biegu-lapie sie jeszcze na sekstyl z Jowisze(aplikacyjny).Moze faktycznie P.Jozwiak ma racje ze dziala to pierwsze "tak".
|
|
|
|
|
|