Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

tranzyty Jowisza
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1234567
TEMAT: tranzyty Jowisza
Re: tranzyty Jowisza 14 lat(a) temu  

lucy a jednak uwazam ze i u ciebie byly one pozytywne. to ze cos sie skonczylo, nie znaczy ze bylo zle. kazde doswiadczenie nam sluzy, mysle ze motyle jowiszowe w brzuchu nie byly czyms czego zalujesz. jakis sentyment do eks partnrow.zawsze zostaje :) zwlaszca do takich z ktorymi sie planowalo. <
lucy
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2011/04/19 22:01 Przez lucy.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

ja staram sie pmaietac te dobre chwile, naswet jesli z uranicznym hukiem zakonczylam te znajomosci. pamietam, co zachwycilo mnie w kims,i rozumiem skad wziela sie ogromna chemia i fascynacja.bylo fajnie, ale czasami cos musi odejsc aby dac poczatek czemus lepszemu.
hmm przykro , ze tak sie zbieralas po tego typu dowswiadczeniach. ja byc moze z racji ksiezyca w bliznietach i silnego skorpiona daje sobie rade w szybszym czasie, no i moj asc w wadze niewatpliwie pomaga zwrocic uwage kogos nowego, ale nie pomaga go utrzymac :) a moglabys napisac w jakich znakach znajduja sie twoje planety?
Phoenix
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

ja staram sie pmaietac te dobre chwile, naswet jesli z uranicznym hukiem zakonczylam te znajomosci. pamietam, co zachwycilo mnie w kims,i rozumiem skad wziela sie ogromna chemia i fascynacja.bylo fajnie, ale czasami cos musi odejsc aby dac poczatek czemus lepszemu.
hmm przykro , ze tak sie zbieralas po tego typu dowswiadczeniach. ja byc moze z racji ksiezyca w bliznietach i silnego skorpiona daje sobie rade w szybszym czasie, no i moj asc w wadze niewatpliwie pomaga zwrocic uwage kogos nowego, ale nie pomaga go utrzymac :) a moglabys napisac w jakich znakach znajduja sie twoje planety?<
lucy
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/04/20 16:41 Przez lucy.

Re: tranzyty Jowisza 13 lat(a), 11 mies. temu  
lucy
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/05/13 18:42 Przez lucy.

Re: tranzyty Jowisza 13 lat(a), 11 mies. temu  
chmielu
graphgraph

Re: tranzyty Jowisza 11 lat(a), 12 mies. temu  
lucy
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2013/05/03 14:31 Przez lucy.

Re: tranzyty Jowisza 11 lat(a), 11 mies. temu  
Aga16
graphgraph

Do góryStrona: 1234567