14 lat(a) temu
|
|
nigdy nie widzialam zlego horoskopu.wedlug mnie nie istnieje cos takiego jak pechowy czy zly horoskop. chociaz najbardziej ciekawe wydaja sie te kosmogramy z wieloma kwadraturami etc. to one czesto produkuja bohaterow, ludzi nietuzinkowych,twardych. nie wiem czy spotkalas sie z ksiazka pt: "odwazne dusze." zalozenie jej polega na tym, ze kazda dusza zaplanowala sobie dokladnie moc i trudnosc przezyc jeszcze przed narodzinami, aby moc maksymalnie sie rozwinac za zycia. mozna w to wierzyc lub nie. jednak ma to pewien sens, wyjdz z zalozenia ze sama sobie swoj horoskop narysowalas 25 lat temu, razem z rodzicami.. oni maja za zadanie, swoim zachowaniem zmobilizowac cie do dzialania. a sile do dzialania to ty masz i ogromna moc. pluton w 1 domu - dzizas! kobieto obudz sie! masz moc. ps. a z astrologami to ostroznie.. ja tez mialam "przyjemnosc" poznac astrologa, ktory mial przedpotopowe poglady typu: wygram w lotto 3 dni przed smiercia bo mam zawalony 2 dom planetami..a to przeciez 4 cwiartka (??!!) , albo ze romans dwoch skorpionow jest skazany na porazke, albo ze bede miala zle stosunki z matka i siostra i wszystkimi kobietami na swiecie :) bo mam zle aspektowany ksiezyc..albo ulubiona teoria ktora mi przedstawil mowila o strologii indian ( ktora wg niego bazuje na ukladzie plusow i minusow )to wlasnie wg niej bede zyla w depresji przez nastepne 20 lat ) bo mam teraz okres "minus x2". brednie, bullshit-- ogolnie nogi, rece, biust opada jak sie tego slucha. nie warto sie sugerowac. osobiscie uwazam ze masz bardzo ladny uklad, popracuj troche nad saturnem, zaufaj wszechswiatowi,a przede wszystkim zaufaj sobie i uwierz wsiebie. nie daj sobie zrobic bubu, tak jak inna slynna PANNA - michael jackson - wspanialy talent, a sama wiesz jakie ludzie zaszczepiliw nim kompleksy..(wszystko zaczelo sie w domu rodzinnym) z ktorymi on z racji ksiezyca w rybach i ogroooomej nadwrazliwosci nie mogl sobie poradzic. badz madrzejsza. buziaki
|
|
|
|
|
14 lat(a) temu
|
|
sama kreujesz swoja tozsamosc. to co mowisz o sobie, to jak myslisz o sobie-to naklejka ktora codziennie naklejasz sobie na czolo. a wwieczorem jestes niezadowolona ze wszyscy ja przeczytali.mysle ze czas, napisac cos nowego?:) aaa...jaka kariere? z twoim perfekcjonizmem, wdzedzie bedziesz swietna. sama zastanow sie co lubisz , co ci sprawia przyjsmnosc i to rob. to takie proste.jesli bedziesz robic to co lubisz, nie przpracujesz jednego dnia w zyciu...warto wiec..co do twojego braku wiary we wlasne moce i mozliwowsci.. ja chetnie podsune ci kilka tytulow ktore bedziesz mogla sobie ogladnac na you tube, to ci pomoze wyjsc poza box. dam ci linki jak wroce z kina, za 10 min wychodze wiec spiesze sie troche. poszukam na spokoojnie jutro i wkleje ci jako zadanie domowe do ogladniecia. a co do ksiazki to nazywa sie ODWAZNE DUSZE autorem jest Robert Shwartz. no to na tyle! ja smigam, pozdriawiam jowiszowo! xxx
|
|
|
|
|
14 lat(a) temu
|
|
Odpowiadajac na Twoje pytania. Kwadratura Slonce/Wenus do Saturna moze oznaczac samotnosc ale nie z powodu tego, ze ja masz tylko z powodu tego, ze sama nie wiesz czego chcesz. Majac jakies tam dobre albo zle doswiadczenia z domu rodzinnego mozesz czuc sie niepewnie napotykajac na swojej drodze cos co jest zupelnie inne. Twoje obawy, ze powtorzy sie sytuacja z Twojego dziecinstwasa bardzo silne, ale rownie silne jest przekonanie, ze zaslugujesz na cos znacznie lepszego. Ta kwaratura oznacza walke w Tobie jako osobie i dlatego napisalam, ze z takim czyms trzeba swoje przezyc aby siebie zrozumiec i zrozumiec calkowicie swoje uczucia. Sama mowisz, ze jestes bardzo pesymistyczna wiec zapytaj sie dlaczego taka jestes, dlaczego nie wierzysz w dobra przyslosc, jakie sa przyczyny Twojego myslenia?
Dla mnie masz bardzo dobry horoskop i nic tutaj negatywnego nie widze. Kazdy ma lepsze i gorsze okresy w zyciu nikt Ci nie zagwarantuje, ze cale Twoje zycie bedzie zle albo wspaniale. My kreujemy swoje zycie wykorzystujac lub nie zdolnosci dane nam w chwili urodzenia. Dobry astrolog nie powie Ci dokladnie kiedy urodzisz dziecko, kiedy wyjdziesz za maz, moze natomiast okreslic wazne daty albo okresy w Twoim zyciu - a co na nich bedzie to sie okaze. Dobry astrolog natomiast powie Ci nad czym musisz pracowac, gdzie masz ograniczenia i na jakie okresy w zyciu uwazac. To tyle.
|
|
|
|
|
14 lat(a) temu
|
|
Zapomnialam napisac co myslalam piszac o samotnosci w Twoim horoskopie. Skrocilam swoja wypowiedz bardzo chcialam napisac ze cale zycie sama nie bedziesz i znajdziesz partnerow, ale troszke pozniej. Saturn w kwadraturze do Wenus moze dawac sytuacje, ze interesuja sie Toba mezczyzni ale Tobie nie wydaja sie odpowiedni (ty sie nimi nie interesujesz). Wiec czekasz na tego odpowiedniego (a o to nie latwo, bo wymagania swoje masz). Tak samo moze byc u Ciebie rowniez z zakupami (wolisz poczekac, zaoszczedzic i kupic cos lepszego). Popatrz jak robisz zakupy, jak wybierasz przyjaciol to powinno dac Ci wskazowki takze co do Twoich relacji i wyboru mezczyzn.
|
|
|
|
|
|