|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/21 17:59 Przez lucy.
|
|
14 lat(a) temu
|
|
Lucy, Ty sie wolisz trzymac, a ja sie wole puszczac ;-) Lucy, czy uwazasz, ze astrolog, do ktorego udala sie Tiffany24 podjal probe rektyfikacji? Mysle, ze od tego trzeba zaczac nawet jesli w gre wchodzi szpitalna godzina narodzin. Jak ja lubie pelne minuty: 10h30 ;-) 5 minut do tylu i Asc przechodzi do znaku Wagi i Jowisz do VII...
Tiffany24 nie oczekuj, ze ktos Ci tu zrobi dokladna analize, no chyba, ze ktos ma czas i ochote to uczynic. Dostajesz pewne cenne wskazowki - poszukaj info w internecie, np. na portalach astro. Jak zadaje pytanie, to mam w tym jakis cel, wiec nie neguj prosze jego sensu od gornie :-)
Co do plodnosci i dzieci: nawet jesli zaistnialby u Ciebie problem z zajsciem w ciaze, czy jej utrzymaniem medycyna poszla na tyle do przodu, by sobie z tym poradzic.
Tiffany, mysle, ze kilka pozytywnych afirmacji Ci nie zaszkodzi :-)))
Pozdrawiam
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/21 18:27 Przez Pani ¦wistak.
"Take nothing on trust, see everything for yourself"
|
|
14 lat(a) temu
|
|
Lucy, Ty sie wolisz trzymac, a ja sie wole puszczac ;-) Lucy, czy uwazasz, ze astrolog, do ktorego udala sie Tiffany24 podjal probe rektyfikacji? Mysle, ze od tego trzeba zaczac nawet jesli w gre wchodzi szpitalna godzina narodzin. 10 minut do tylu i Asc przechodzi do znaku Wagi i Jowisz do VII...
<
|
|
|
|
|
14 lat(a) temu
|
|
Lucy, Ty sie wolisz trzymac, a ja sie wole puszczac ;-) Lucy, czy uwazasz, ze astrolog, do ktorego udala sie Tiffany24 podjal probe rektyfikacji? Mysle, ze od tego trzeba zaczac nawet jesli w gre wchodzi szpitalna godzina narodzin. 10 minut do tylu i Asc przechodzi do znaku Wagi i Jowisz do VII...
Lucy, serio tak myslisz? Bo ja nie, ale moge sie mylic...
|
|
|
"Take nothing on trust, see everything for yourself"
|
|
|