Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
W dółStrona: 1
TEMAT: Prezentacja graficzna
Prezentacja graficzna 19 lat(a), 6 mies. temu  
Witam panie Zbyszku

Chciałbym zgłosić małe niedociągnięcie. Załóżmy, że chcę zrobić prezentację graficzną progresji Księżyca do elementu radixu. W interfejsie modułu do prezentacji graficznej mam wtedy podświetloną część 'Planeta wybrana'. Niestety nie ma tam możliwości wyboru Księżyca.

Jest to dla mnie o tyle ważne, że w mym warsztacie często korzystam z progresywnego Księżyca, a sposób prezentacji graficznej bardzo działa na wyobraźnię moich klientów.

Proszę o tym pamiętać podczas pracy nad kolejną wersją Astrologa. :)

Serdecznie pozdrawiam
Pantomas
panTo
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Prezentacja graficzna 19 lat(a), 6 mies. temu  
Witam Panie Tomku!<br/> Dziękuję bardzo za cenną uwagę. Jakoś tak było przy tworzeniu prezentacji graficznych, że z uwagi na szybki ruch Księżyca i tworzenie mnóstwa aspektów pominęliśmy go na wykresach, gdyż przyjęliśmy tam standardowy podział na okresy miesięczne (półmiesięczne) i roczne (półroczne), a dla Księżyca stworzyliśmy specjalnie bardzo dokładną minutową prezentację tabelaryczną. Oczywiście dla prognoz opartych o ruch symboliczny brak prezentacji graficznej dla Księżyca jest niedopatrzeniem. <br/>Obiecuję w następnej wersji to poprawić. Pozdrawiam.<br/> rigel
rigel
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1