15 lat(a), 1 MiesiÄ…c temu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stargaz
|
|
|
|
|
|
|
No wlasnie zdarzylo mi sie zwatpic ale teraz mysle, ze moze po prostu tych pozytywnych rzeczy nie zauwazylam bo oczekiwalam sensacji, wielkich rzeczy a tymczasem ...
Niedawno Jowisz zrobil mi koniunkcje do ASC i wszedl do pierwszego domu. Bardzo pozytywny trazyt, ktory zazwyczaj znacznie podnosi jakosc zycia, prawda? No i jak oczekiwalam conajmniej wygranej w lotto. A tymczasem znalazlam nienajgorzej platna prace blisko domu z darmowym posilkiem. Dodaje, ze wczesniej przez ponad rok nie moglam znalezc nic a nic, nawet dorywaczo. Standard mojego zycia znaczaco sie poprawil, druga wyplata daje mozliwosc odetchniecia i zaprzestania zaciskania pasa.
Pozatym szklanka jest dla mnie czasem w polowie pusta a nie w polowie pelna wiec oczekuje niewiadomo czego a tymczasem jednak cos sie wydarzylo tylko wedle mojej oceny za malo.
|
|
|
|
|
Pani Jadzia: O intuicji 15 lat(a), 1 MiesiÄ…c temu
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/03/06 14:03 Przez panTo.
|
|
Pani Jadzia: Do Magdy 15 lat(a), 1 MiesiÄ…c temu
|
|
|
|
|
|
|
Re: Pani Jadzia: Do Magdy 15 lat(a), 1 MiesiÄ…c temu
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/03/06 14:20 Przez stargazer.
|
|
|
|
No wlasnie zdarzylo mi sie zwatpic ale teraz mysle, ze moze po prostu tych pozytywnych rzeczy nie zauwazylam bo oczekiwalam sensacji, wielkich rzeczy a tymczasem ...
Niedawno Jowisz zrobil mi koniunkcje do ASC i wszedl do pierwszego domu. Bardzo pozytywny trazyt, ktory zazwyczaj znacznie podnosi jakosc zycia, prawda? No i jak oczekiwalam conajmniej wygranej w lotto. A tymczasem znalazlam nienajgorzej platna prace blisko domu z darmowym posilkiem. Dodaje, ze wczesniej przez ponad rok nie moglam znalezc nic a nic, nawet dorywaczo. Standard mojego zycia znaczaco sie poprawil, druga wyplata daje mozliwosc odetchniecia i zaprzestania zaciskania pasa.
Pozatym szklanka jest dla mnie czasem w polowie pusta a nie w polowie pelna wiec oczekuje niewiadomo czego a tymczasem jednak cos sie wydarzylo tylko wedle mojej oceny za malo.<
|
|
|
|
|
|