Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Indeks a merkury w retro
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Indeks a merkury w retro
Indeks a merkury w retro 18 lat(a), 5 mies. temu  
Wieczne problemy natury papierkowej..

Merkury na szczęscie wyszedł z retro co nie ulega wątpliwości że 03.04. był w retro i mocno dał się we znaki.
Lecz wczoraj dalsza część zabawy związana z indeksem..
To karteczki zapomniałam (03.04) a teraz okazało się że źle miałam wpisaną ocenę do indesku.
I jak nic wczoraj powtórka z rozrywki i jazda w to samo miejsce.

Zostałam zapamiętana przez te incydenty.
Z jednej strony chce mi się śmiać a z drugiej..
hm..
Mam nadzieję że to koniec "niespodzianek".
Ps. wczoraj merkury już nie był w retro.
astrei
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Indeks a merkury w retro 18 lat(a), 5 mies. temu  
Przypuszczam że u mnie problem raczej leży też w natalnym...
I nie mogę tu winić raczej samej pozycji merkurego w retro aczkowiek już parę razy zauważyłam że wtedy:
psuje mi się komputer, są zakłócenia albo psują mi się inne urządzenia elektryczne.
astrei
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ciekawe - miałam podobne przejścia parę lat temu, gdy nie dość że merkury był w retro, to jeszcze w opozycji do mojego Urana. Asystentka wpisała mi zaliczenie z ćwiczeń w indeksie, a na karcie już zapomniała... Ja się zorientowałam po kilku dniach, poleciałam na uczelnię jej szukać i dowiedziałam się, że poszła na urlop macierzyński. Musiałam jej szukać, dzwonić, a w końcu jechać do niej do mieszkania po ten brakujący wpis. No a teraz ciągle nie mogę odebrać dyplomu (4 miesiące od obrony), bo ciągle albo czegoś brakuje, albo nie mogę znaleźć wolnej soboty by się wybrać na uczelnię, albo coś jest nieczynne...
mmk7
graphgraph

03.04 księżyc tworzył:
sextyl orba 1stopień do urana natalnego-(natalnie trygon).
Saturn był w trygonie z uranem nat.(urodzeniowo jest między nimi sextyl).
Natomiast Uran tranzytujący utworzył półkwadrat do księżyca zerowy -był to najścislejszy aspekt.

Natomiast między uranem tranzytującym a natalnym nie ma obecnie żadnego aspektu.
astrei
graphgraph

Do góryStrona: 1