O! - do Wszystkich zainteresowanych 18 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Zmieniłem miejsce wymiany niepodzielnych zdań.
I chciałem zaproponować przekornie wzajemne obrażanie się, balansowanie na krawędzi dobrego smaku oraz próby wytrzymałości osobistych w tym temacie.
Otwórzmy się na każdy rodzaj ingerencji w nasze małe ścieśnione ega.
Co Cię może zranić i właściwie dlaczego?
...acha żeby się tak zdystansować do tematu to oczywiście astrologicznie można się wypowiadać...
w końcu to Astrolabium
|
|
|
|
|
Re: O! - do Wszystkich zainteresowanych 18 lat(a), 7 mies. temu
|
|
mnie rani gdy ktoś mówi mi że:
nie kocham, że nie dbam, że nie jestem odpowiedzialny, że mam wszystko gdzieś...
najbardziej rani prawda niezgodna z naszymi ideałami/pragnieniami
|
|
|
|
|
|
|
Świetny apel Michaelu. Nie wiem czy to mnie rani, ale napewno mnie męczy jeśli kogoś nie rozumiem. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Mnie? Wiele. Nieliczenie się ze mną. Niepoświęcanie mi uwagi. Oschłość. Nietolerancja. Wymaganie ode mnie perfekcji i zapominanie, że jestem jedynie człowiekiem. Ale naj-najbardziej - odrzucenie. We wszystkich jego przejawach. Od zawsze.
|
|
|
|
|
|
|
Tak się zastanawiam co teraz mnie rani najbardziej. Udawana życzliwość z pewnością i czcze obietnice. Ale tak najbardziej to niesprawiedliwość, brak szacunku do innych ludzi i wszystkiego co żyje, niszczenie przyrody, głupota............możnaby długo wymieniać.
|
|
|
|
|
|
|
Ja wiem że na pewno może mnie zranić nóż. Może mnie zranić, kiedy sie na nim opieram krojąc blok sera i pozwalając żeby dłoń się ześlizgnęła. Wtedy koniec noża może rozciąć wierzch dłoni, odsłaniając co jest pod spodem. Tak, to może zranić, ale już nie pamiętam przy jakich tranzytach.
|
|
|
|
|
|