Wasz Czat ? 12 lat(a), 4 mies. temu
|
|
Dzien Dobry , Witam wszystkich.
Wydaje mi sie ze zmierzacie w tym samym kierunku, ktory prezentowal sie na Astrolabium juz kiedys przed laty.
Moim zdaniem , Forum jest dostepne dla wszystkich i kazdy kto tu jest moze cos o swoich troskach i o tym co dla niego jest akurat wazne napisac.
Jezeli chcecie czatowac , czy organizowac grupy, spotkania, to zrobcie to poza forum , przez wasz e-mail. Oficjalne organizowanie grup jest niegrzeczne , bo automatycznie wylanczacie i oniesmielacie wszystkich innych uczestnikow Forum z dyskusji.
Niedawno temu napisala jedna pani , ktora znalazla sie w tragicznej zyciowej sytuaci , i nikt , ale nikt z was nie byl w stanie jej chociaz krotka poczta odpowiedziec.
Nie dziwie sie, ze jest tutaj tylu "Pdgladaczy", bo po co pisac , jezeli to i tak niczego nie przyniesie i w niczym nie pomoze.
Jest to moje osobiste zdanie , pisze na innych Forum , gdzie idzie to troche inaczej.
Zycze Wam przemyslenia i zastanowienia , dlaczego na tym forum tak malo sie dzieje.
Zycze wam pieknego dnia i wszystkiego najlepszego. Marianna
PS , zaznaczam ze jest to moje absolutnie osobiste zdanie
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
Re: Nasz Czat 12 lat(a), 4 mies. temu
|
|
Antares napisał:
Jezeli chcecie czatowac , czy organizowac grupy, spotkania, to zrobcie to poza forum , przez wasz e-mail. Oficjalne organizowanie grup jest niegrzeczne , bo automatycznie wylanczacie i oniesmielacie wszystkich innych uczestnikow Forum z dyskusji.
Nie rozumiem. Każdy może się przyłączyć.
Niedawno temu napisala jedna pani , ktora znalazla sie w tragicznej zyciowej sytuaci , i nikt , ale nikt z was nie byl w stanie jej chociaz krotka poczta odpowiedziec.
To nie jest forum pomocy, tylko forum astrologiczne. Jeśli ktoś na tym forum komuś udziela pomocy, to ok. Ale to nie jest misja tej strony.
Nie dziwie sie, ze jest tutaj tylu "Pdgladaczy", bo po co pisac , jezeli to i tak niczego nie przyniesie i w niczym nie pomoze.
"Podglądacze" czytają zapewne wątki archiwalne. I niekoniecznie muszą być spragnieni pomocy i kontaktu.
Pozdrawiam i dziękuję za podzielenie się swoim zdaniem. :)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/09 09:19 Przez michael.
|
|
Re: Wasz Czat ? 12 lat(a), 4 mies. temu
|
|
Pozdrawiam tez i zycze wielu sukcesow na przyszlosc. Marianna
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
Re: Nasz Czat 12 lat(a), 4 mies. temu
|
|
Mam wrażenie, że odczuwasz żal i rozgoryczenie.
A sprawa nie jest zamknięta.
Chciałem się dopytać dlaczego uważasz, że jest jakiś podział na "my" i "wy"?
|
|
|
|
|
|
|
Antares napisał:
(...)
Zycze Wam przemyslenia i zastanowienia , dlaczego na tym forum tak malo sie dzieje.
a dlaczego oficjalne organizowanie grup OTWARTYCH jest niegrzeczne???
na forum się mało dzieje? ... stale są wątki dotyczące różnych technik i metod pracy z horoskopem ... stale dyskusje dot samej astrologii jako dziedziny wiedzy ...
to że akurat to forum nie produkuje "porad życiowych" na pęczki świadczy o dużej odpowiedzialności osób aktywnych na forum ... bo mają świadomość że to nie takie pitu-pitu przy kawce tylko bardzo poważne życiowe dylematy ... i takie porady należy udzielać bardzo ostrożnie i najlepiej w dyskrecji ... nie każdy kto się zajmuje astrologią chce i ma predyspozycje do tego by być "pomagaczem" ... jedno nie musi się łączyć z drugim ... można studiować astrologię bez konieczności udzielania porad astrologicznych ... wiedze dla samej wiedzy ... innymi słowy ... nie każdy czuje się uprawniony do tego by być terapeutą ... zasada "Primus non nocere" odnosi się chyba tez wobec astrologów
pozdrawiam Lucyna
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/05/09 11:05 Przez lucy.
|
|
|
|
Antares napisał:
Nie dziwie sie, ze jest tutaj tylu "Pdgladaczy"...
Antares, co Ty tak się uczepilaś tych podglądaczy:)) a tym samym i mnie, bo podgladam juz od ponad roku:)) I pewnie gdyby nie Uran, to nie zalogowałabym się. Wcale też mi nie przeszkadza to, że ktoś sie gdzies z kims umawia i tworzy grupy, czatuje i co tam jeszcze. Taka natura obserwatora, lepiej mi brzmi niż podglądacz;)
pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
Antares:
pisze na innych Forum , gdzie idzie to troche inaczej
Mnie natomiast szalenie frustruje gdy ktoś pisze o alternatywnych forach astrologicznych a ja- zupełnie szczerze- nie mam pojęcia o jakie fora chodzi - to już któryś raz tutaj.
Ostatnio przejrzałam chyba wszystkie i nadal nie mogłam się zorientować - aż z wściekłości dostałam czkawki!:)
:)
|
|
|
|
|
|