Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Koniec Astrolabium?
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Koniec Astrolabium?
Koniec Astrolabium? 4 lat(a) temu  
Hmm, chyba niepotrzebnie pytam, bo właściwie widać jak na dłoni, ale....zakładam, że mogę się mylić.

Brak nowych artykułów
Pogotowie Astrologiczne, działa w takim tempie, że koleżanka, której poleciłam do dzisiaj ma do mnie pretensje. Dobrze, że problem był banalny, bo pogotowie astrologiczne, łep w łep, z rodzimą służbą zdrowia idzie ;->
Brak odpowiedzi na pytanie odnosnie Ambasadora Nieba, cóż, tutaj rzeczywiście nie ma się czym chwalić, ale jak się zakłąda forum, to wypada również sie liczyć z niewygodnymi pytaniami.

Załozyciele udzielaja się, a jakże, ale na innych forach astrologicznych;-))
Ensata
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Koniec Astrolabium? 4 lat(a) temu  
Jestem w stanie odpowiedzieć na dwa zarzuty, co niniejszym czynię :)

Brak nowych artykułów spowodowany jest bardzo prozaiczną przyczyną - brakiem czasu. Osoby, które się tym dotychczas zajmowały przeżywają obecnie dość pracowity okres i na razie nie mogą się poświęcić astrologii w takim stopniu jak kiedyś. Sama dawno nic nie napisałam z tej prostej przyczyny, że od dłuższego czasu moim największym marzeniem jest, by móc rozciągnąć dobę do 30 godzin - natomiast w tych standardowych 24 nijak nie da się znaleźć czasu jeszcze na pisanie czegoś ot tak, hobbystycznie - zwłaszcza że jak każdy normalny człowiek od czasu do czasu potrzebuję spać :)

Projektu z Ambasadorem Nieba nie udało się zrealizować - z różnych przyczyn, i zapewne już sie nie uda. Nie odpowiedziałam na pytanie od razu, gdyż pomysł ten powstał tak dawno, że w pierwszej chwili nawet nie pamiętałam, o co w tym chodziło. Jestem nieco zaskoczona, że udało Ci się znaleźć coś sprzed 2-3 lat :)

Co do pogotowia astrologicznego nic nie jestem w stanie powiedzieć, bo akurat tej sprawy nie znam.<br><br>Edytowany przez: stargazer, w: 10.01.08 17:03
stargazer
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Dziękuje za odpowiedz;-)Przy okazji, niefajnie wyglądają zyczenia, w aktualnościach, odnośnie Nowego Roku 2007;-)
Ensata
graphgraph

stargazer napisał:
[quote]Jestem w stanie odpowiedzieć na dwa zarzuty, co niniejszym czynię :)

Brak nowych artykułów spowodowany jest bardzo prozaiczną przyczyną - brakiem czasu. Osoby, które się tym dotychczas zajmowały przeżywają obecnie dość pracowity okres i na razie nie mogą się poświęcić astrologii w takim stopniu jak kiedyś.

Cześć Magda!
Moje dwa teksty czekają na publikację już tak długo, że przestało mi zależeć na tym, by się ukazały.
Pozdrawiam,
A.
Anita M
graphgraph

Anita: Ja bym mogła je dodać, gdybym umiała obsługiwać edytor w panelu. Kiedyś umiałam, ale po zmianie na Joomlę wymaga znajomości HTML :(

Ensata: Niestety, jak już napisałam i jeszcze raz podkreślam, nie mam czasu, by czytać całe Astrolabium i poprawiać wszystko co jest nieaktualne i sprawdzać czy na pewno wszystkie zapowiedzi zostały zrealizowane. Zresztą sądzę, że byłoby to bezcelowe, bo przecież widać, kiedy dany artykuł się ukazał, a skoro coś nie zostało zmienione, dodane lub zamieszczone przez rok czy dwa lata, to widocznie nie można było inaczej. Jakoś do tej pory nikomu to nie przeszkadzało - a przynajmniej tego nie zgłaszał. Dział "Aktualności" jest tak naprawdę archiwum artykułów, które się kiedyś tam ukazały, natomiast najnowsze artykuły są na głównej.
stargazer
graphgraph

Hej,

Podeślij mi te artykuły. W wolnej chwili postaram się je dodać jeszcze w tym tygodniu.

Nataszka
nataszka
graphgraph

Do góryStrona: 1