? 11 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Stargazer
Wiesz może , gdzie się podział wątek
z partnerstwem i horoskopem horarnym ?
Lula
|
|
|
|
|
Re: ? 11 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Tak. Stwierdziłam, że pytanie było jednak zbyt osobiste i ze nigdy nie powinnam była go zadawać na publicznym forum, w związku z tym lepiej było ukryć wątek.
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/17 12:36 Przez stargazer.
|
|
|
|
Eh Stargazer
Mam sprzeczne myśli.
Wiesz , z jednej strony , szanuję Twoją decyzję
to był dość osobisty wątek , z drugiej jednak strony,
mam wrażenie że wątek przepadł nie dlatego, że był osobisty ( chyba wiedziałaś co piszesz i dlaczego?)
, tylko - bo znalazły się tam treści, które były nie po Twojej myśli.
Nie mi to oceniać , jak ktoś reaguje na krytykę.
Wątek był ciekawy,
były tam też ciekawe astrologicznie treści.
Okropna jest ta maniera tutaj , coś się nie spodoba- wykasuję wątek, nie licząc się z innymi osobami , które starały się coś w temat wnieść.
|
|
|
|
|
|
|
Nie o to chodzi, ze się nie liczę. Doceniam wkład osób, które starały się coś wnieść do tematu. Sprawa była zbyt osobista, a wątek zalożony pod wpływem impulsu - natomiast wiem już, że absolutnie na żadnym forum nie można się tak odsłaniać. Takie publiczne miejsca jak to nie nadają się do ujawniania osobistych treści i stwierdziłam, że więcej tego nie zrobię. Jedyny sposób - pisać neutralnie, o sprawach obiektywnych, a jeśli dzielić się przemyśleniami, to nie na bardzo prywatne, wręcz intymne tematy. I tak zamierzam podchodzić do tego forum.
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/17 12:56 Przez stargazer.
|
|
|
|
jak najbardziej Cię rozumiem ... niestety nie na wszystkich forach jest możliwość zlikwiodwania swoich wątków ... to jest duży plus tego forum ... możliwość edycji
|
|
|
|
|
|
|
Taka luźna uwaga. Zauważyłem pewną zależność. Następny wątek został ukryty jak pełnia się zbliżała...
Pozdrawiam
Krzysztof
|
|
|
Hane personam induisti: agenda est.
|
|
|
|
yeye
ale to oznacza również , że nie trzeba brać odpowiedzialności za swoje słowa, coś nie wyjdzie to się wykasuje- nie wiem czy to taki plus.
To już ogólna uwaga.
Ja bardzo rzadko edytuję swoje notki- i najczęściej tego przyczyną ( a może jedyną ) są literówki
|
|
|
|
|
|