Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
W dółStrona: 1
TEMAT: horany praca
horany praca 5 lat(a), 9 mies. temu  
Jako że kończy mi się umowa o pracę, znalazłam nową - jestem w trakcie szkolenia, pracę mam podjąć od połowy stycznia. Od razu nadmienię, że nie jest to praca moich marzeń - raczej opcja na przetrwanie do czasu, kiedy rozwinę swoją własną działalność..

Pytanie : Czy będzie mi się dobrze pracować w miejscu X

Horoskop trochę mnie zaniepokoił.
Pracę już mam także bardziej przyglądałam się recepcjom w tym przypadku a nie aspektom
pomiędzy sygnifikatorem moim i sygnifikatorem pracy.

Ja czyli Saturn w Strzelcu, praca to Jowisz w Skorpionie. Księżyc, który symbolizuje mnie i całokształt sprawy we Lwie, nie lubi Jowisza ( tak też i jest obecnie i chyba niestety będzie). Saturn pod władaniem Jowisza (zależy mi na pracy jako takiej z przyczyn w tej chwili stricte finansowych) na przedprożu Koziorożca, w którym jest silny ale którego
Jowisz nie znosi.
Pieniądze z pracy - w tym przypadku również Jowisz..są mi potrzebne ( Saturn po władaniem Jowisza) ale nie będzie to majątek.
Jedyną pocieszającą w tym wszystkim rzeczą jest Mars ( sygnifikator 2 domu), który zaraz przemieści się do Skorpiona ( mam nadzieję, że zwiastuje to znaczącą poprawę finansów jako takich, może z innego zródła jak wspomniania na samym początku działalność właśnie tudzież inna praca)

Proszę o opinie i ewentualną korektę.

Pozdrawiam
Lisiecka
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: horany praca 5 lat(a), 9 mies. temu  
Horoskop poniżej
Plik załącznika:
Nazwa pliku: pytanie.png
Wielkość pliku: 96049
Lisiecka
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1