Re: Astro sport 12 lat(a), 10 mies. temu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2012/06/12 15:33 Przez Bona.
|
|
|
|
Hallo Wszystkim, a jak bedzie w meczu Hollandia , Niemcy ?
Napewno bedzie goraco.
Holendrzy napewno maja ze soba kawalki sera , zeby zagrysc szybko swoja porazke.
Tak komentuja satyrycy.
Pewnie bedzie remis i rozejdzie sie wszystko po kosciach.
Ale Polska jest wspaniala , te dyskusje i komentarze sa wspaniale , Polska nagle jest na ustach swiata.W niemieckiej telewizji jest tyle reportarzy i dokumentacji o Polsce , jak nigdy.Jest to prawdziwy cud , ze w tak krotkim czasie Polska sie rozwinela i jest taka jak zachodie kraje. Ta reklama naszego cudownego kraju napewno rozwinie turastyke. To wszystko bardzo pieknie glaszcze polskie serce. Pozdrawiam Forum. Marianna
PS , gole wpadaja , kiedy w gre wchodzi AC i mars. Saturn blokuje , tez zwracamy uwage na stopnie i znaki.
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapewniam cie ze wszystko mozna obliczyc , jezeli tego nie umiesz to nie zajmuj sie astrologia tylko czytaj z fusow po kawie.
Czytalam twoje rozne posty ....moze pisz ksiazki to lepiej wykorzystasz swoje poglady i talenty....mozesz miec tez duzy sukces.
PS , tak jak ja licze , nie liczysz ty , mozesz mi to na slepo uwierzyc. Pozdrawiam cie bardzo serdecznie i zycze ci pieknego dnia, duzo spokoju , rozsadku i ...co najwazniejsze
....zadnych agresywnych tonow , zawsze grzecznie , z usmiechem i przyjaznia. Sprobuj , moze odniesiesz szybciej sukces. Jeszcze raz pieknego dnia. Antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
|
|