|
Ascendent w Lwie 1 Rok, 7 mies. temu
|
|
** To jest dyskusja do artykułu: Ascendent w Lwie **
|
|
|
|
|
|
|
Re: Ascendent w Lwie 1 Rok, 7 mies. temu
|
|
|
Interpretacja zgadza się prawie w 100 %, zwłaszcza wygląd; zabawne jest to o tyle, że nie jestem zbyt podobna do reszy rodzeństwa, wyróżniam się wzrostem i postawą wyszczególnioną w Ascendencie Lwa. Mój charakter jest ukształtowany bardziej przez środowisko, w jakim się znajduję. Z pełną świadomością nieco się poskramiam. :)
|
|
|
|
Beata B. Bachman
|
|
|
|
|
|
ja mam takie obserwacje że osoby z ASC we Lwie miewają rude/rudawe włosy i piegi na twarzy ...
moje znajoma natomiast zauważa u osób z silnym Lwem tzw "pyszczek lwi" - przepraszam za określenie ... ona tak to nazywa to charakterystyczny układ broda-usta-nos ... oraz "lwia grzywa" ....
pozdr
|
|
|
|
Sól Tobie w oczy a pomiotło w zęby, czego dla mnie życzysz niech do Ciebie wróci. Niech tak się stanie."/
|
|
|
|
|
|
Ja mam delikatne rysy twarzy żadnego tam " Lwiego pyszczka " lubię mieć szopę na głowie ale to tez wpływ Urana ( i miłość do czarnych ciuchów ).
Natomiast nie jestem żadnym chuchrem raczej krzepką dziewuchą!
Pozdrawiam :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/13 13:31 Przez Rudzińska.
|
|
|
|
|
|
Róbmy wybory miss ! Róbmy wybory miss !
Myślę , że ocena wyglądu na podstawie ascendentu to trochę jednak ściema!
Proszę mnie wyprowadzić z błedu jeśli się mylę - będę wdzięczna za każdy rozsądny argument
Pozdrawiam :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lula322 napisała:
Myślę , że ocena wyglądu na podstawie ascendentu to trochę jednak ściema! Proszę mnie wyprowadzić z błedu jeśli się mylę - będę wdzięczna za każdy rozsądny argument.
To zależy jaką astrologię uprawiasz. Jeżeli psychologiczną, to owszem, może to być ściema, ale jeżeli traktujesz horoskop jako symbol, który można odwzorowywać na rzeczywistość fizyczną, to przecież Ascendent mówi o ciele fizycznym, a więc może opisywać wygląd.
Pzdr.
|
|
|
|
|
|
|