Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

czas, natalny i tranzyty
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: czas, natalny i tranzyty
*
czas, natalny i tranzyty 13 lat(a), 4 mies. temu  
Witam wszystkich :)
Jestem zupełnie świeża na Waszym forum, toteż ślicznie proszę o pomoc. Od niedawna badam temat horoskopu urodzeniowego i prognoz. jako że się na temacie nie znam, "trenuję" na horoskopie własnym. No i mam kłopot - jak patrzyć na układ planet, by wysupłać z horoskopu informacje o np. najbliższym roku? jak w ogóle rozpoznać czas? od czego zacząć (powiem szczerze że informacje o znaczeniu domów, planet jeszcze sprawiają mi trudność ale ich wzajemnych zależności już wcale nie rozumiem :(
Z mojego horoskopu wynika ponoć, że najbliższe kilka lat będzie dla mnie ciężkie (posiłkuję się tutaj opinią innych, bo własnej jeszcze nie wierzę). Może wy macie jakieś spostrzeżenia?
Dzięki za wszelką pomoc :)
Jana
Plik załącznika:
Nazwa pliku: jana.doc
Wielkość pliku: 53248
jana
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jana

Re: Czas, natalny i tranzyty 13 lat(a), 4 mies. temu  
Jana napisała:
> powiem szczerze że informacje o znaczeniu domów, planet jeszcze sprawiają
> mi trudność ale ich wzajemnych zależności już wcale nie rozumiem
[...]
> jak patrzyć na układ planet, by wysupłać z horoskopu informacje o np. najbliższym roku?

Parafrazując Twoje słowa – nie znam tabliczki mnożenia, a za całkowanie z chęcią bym się zabrała.

Nie obruszaj się na te słowa, ale prosiłaś o jakieś spostrzeżenia, a to jedno z nich, które przyszły mi do głowy.

Pzdr.

PS. www.astrolabium.pl/astrologia/prognostyczna/234-cykle-saturna
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Czas, natalny i tranzyty 13 lat(a), 4 mies. temu  
Kto pyta nie błądzi... i liczy się z krytyką. Szukam książki Astrologiczny przewodnik ku samoświadomości i po tej lekturze mam nadzieję wiedzieć więcej. A ta szpileczka.. niepotrzebna :)
Pozdrawiam i dziękuję bo dzięki temu forum i tak wiem coraz więcej.
jana
graphgraph
Jana

Do góryStrona: 1