Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

O wygl±dzie ...
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 123456
TEMAT: O wygl±dzie ...
18 lat(a), 11 mies. temu  
Co wplywa na wyglad fizyczny?

Ja do tej pory patrzylem przede wszystkim na asc, slonce oraz aspekty do tych planet (szczegolnie kon. na asc), ew. planety w I domu i wladce ascendentu i aspekty.
Ale na jakiejs stronie zagranicznej widzialem wsrod kryteriow przy wyborze zdjecia oprocz ascendentu i slonca takze ksiezyc. Czy ksiezyc wplywa na cialo fizyczne rowniez? Gdzies przeczytalem tez, ze wenus tez ma wplyw na wyglad - niezle zagmatwac sie mozna przy takim nadmiarze "informacji" (czytaj: planet) rzekomo 'mowiacym' o wygladzie.
Przyznam, ze od jakiegos czasu dosc wnikliwie przygladam sie fizycznosci ludzi pod katem astrologicznym (czyt: przede wszystkim asc). Probuje tez odgadnac po wygladzie jaki asc ma osoba (takze po to, zeby nauczyc sie okreslac
hipotetyczny asc gdy nie znam godizny) i w wiekszosci przypadkow udaje mi sie trafic nie pozniej niz po 2 trafieniu.. Dlatego tak bardzo interesuje mnie ten
temat..

Na co Wy patrzycie w horoskopie, zeby dowiedziec sie cos o wygladzie?

PS - jeszcze jedno - ktora z planet ma silniejszy wplyw na wyglad... z I czy XII domu?? (Gdzies przeczytalem, ze planeta z 12 domu, bedaca w kon. z asc silniej dziala na asc niz koniunkcja planety z domu I.)

pozdrawiam
uranity
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2009/12/13 03:03 Przez stargazer.Powód:
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

18 lat(a), 11 mies. temu  

Co wplywa na wyglad fizyczny?

Ja do tej pory patrzylem przede wszystkim na asc, slonce oraz aspekty do tych planet (szczegolnie kon. na asc), ew. planety w I domu i wladce ascendentu i aspekty.
Ale na jakiejs stronie zagranicznej widzialem wsrod kryteriow przy wyborze zdjecia oprocz ascendentu i slonca takze ksiezyc. Czy ksiezyc wplywa na cialo fizyczne rowniez? Gdzies przeczytalem tez, ze wenus tez ma wplyw na wyglad - niezle zagmatwac sie mozna przy takim nadmiarze "informacji" (czytaj: planet) rzekomo 'mowiacym' o wygladzie.

PS - jeszcze jedno - ktora z planet ma silniejszy wplyw na wyglad... z I czy XII domu?? (Gdzies przeczytalem, ze planeta z 12 domu, bedaca w kon. z asc silniej dziala na asc niz koniunkcja planety z domu I.)

pozdrawiam<
stargazer
Admin
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

18 lat(a), 11 mies. temu  
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl

18 lat(a), 11 mies. temu  
<
stargazer
Admin
graphgraph

18 lat(a), 11 mies. temu  

<
kemot
graphgraph

18 lat(a), 11 mies. temu  
wow fajny temat tyle ze ja mam asc w strzelcu anic mi sie nie sprawdzilo ,jedyne co to ze mam marsa wschodzacego i mam blizny na twarzy ,moze jednak tylko aspekty
Lena
graphgraph

18 lat(a), 11 mies. temu  
Kinga
graphgraph

Do góryStrona: 123456