18 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Moja znajoma wyjechala za granice (IRL) tydzien temu, gdy jowisz minal jej asc w strzelcu i zadomowil sie w 1-wszym domu (zadomowil w domu - dobre ;P). Jowisz ten jednoczesnie utworzyl bardzo scisla kwadrature do jej nat. marsa w pannie (ktory jest w slabej koniunkcji z jowiszem). Wyjazd ten planowala od jakiegos czasu, ale zawsze cos stawalo na przeszkodzie. Teraz byla okazja no i wyjechala, choc - jak twierdzila - troche sie boi, ale jedzie, bo chce cos zmienic (marsowe ryzyko mimo planowania?).
Moja druga znajoma wyjechala za granice (HOL) jakies 2 tygodnie temu :) gdy przechodzil jej jowisz przez progresywne slonce (bedace jednoczesnie w kwadraturze do nat. marsa w pannie :)). Ponadto jowisz ten, gdy przechodzil przez jej nat. slonce w skorpionie (jakos we wrzesniu) "narodzil" sie pomysl wyjazdu (poprzez kontakt z przyjaciolka, ktora tam jest).
PS-ta pierwsza znajoma tez pojechala do przyjaciolki, ktora jest tam od 3 miesiecy.
Kinga napisz co z tego wyszlo/nie wyszlo jak juz sprawa sie rozwiaze.
|
|
|
|
|
18 lat(a), 3 mies. temu
|
|
W pierwszym z opisywanych przeze mnie przypadkow kwadrat tranz. jowisza do nat. koniunkcji marsa i jowisz dotyczy IX domu.
|
|
|
|
|
18 lat(a), 3 mies. temu
|
|
jak bede wiedzial jak sie tej osobie wiedzie to dam znac...
Co do trudnych ukladow, o ktorych piszesz to wg mnie akurat tranzyt saturna do merkurego moze sie bardzo przydac u tej osoby, zmusi ja do zmaksymalizowania wysilku (myslenia) jesli chodzi o realia zycia.. szybka nauka jezyka lub pracy (lub nowych obowiazkow i warunkow w pracy).. gorzej z tym uranem do marsa... jak mu sie cos nie spodoba to moze nagle wrocic do polski z powodu uranicznego kaprysu ;)... a moze byc tez tak, ze odkryje jakas nowa dziedzine dzialanosci po wyjezdzie :) .. wyjsc jest duzo..
|
|
|
|
|
|