Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Astrologia karmiczna...
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Astrologia karmiczna...
Astrologia karmiczna... 7 lat(a) temu  
Porównuje kosmogramy pana x i pana y. Między księżycem x a połodniowym wezłem y mamy koniunkcje, przy czym księżyc x w koniukcji z słoncem i MC w Baranie jeszcze w IX domu, a węzeł y w sekstylu do ASC i również z koniunkcją do MC w tym samym znaku (logicznie;-) ) już w MC. Jak interpretować??
Jonatan
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Astrologia karmiczna... 7 lat(a) temu  
Witaj
;) Najlepiej wcale,chociażby dlatego,że to Ty widzisz cały ten horoskop a nie my.Nie istnieje coś takiego jak oderwane aspekty,ale jeśli chcesz to wiedzieć wg.definicji czy reguł to zajrzyj np. do "Zarys astrologii prównawczej" Pronay~a(nie wiem jak to się odmienia).Rymarkiewicz chyba też coś wydała.
Pozdrawiam -ass.
ass
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

o Węzłach mówiono już kilka wątków poniżej. Nie wiem czy ten link zadziała, ale podaję: http://www.astrolabium.pl/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=63&func=view&id=2492&catid=2&limit=6&limitstart=6

Widzę, że Węzły fascynują wielu ludzi...
Astromarket
graphgraph

Witaj
;) Najlepiej wcale,chociażby dlatego,że to Ty widzisz cały ten horoskop a nie my.Nie istnieje coś takiego jak oderwane aspekty,ale jeśli chcesz to wiedzieć wg.definicji czy reguł to zajrzyj np. do "Zarys astrologii prównawczej" Pronay~a(nie wiem jak to się odmienia).Rymarkiewicz chyba też coś wydała.
Pozdrawiam -ass.
ass
graphgraph

Do góryStrona: 1