Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

Tranzyt Saturna przez VIII dom
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Tranzyt Saturna przez VIII dom
Tranzyt Saturna przez VIII dom 17 lat(a), 9 mies. temu  
tele

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Tranzyt Saturna przez VIII dom 15 lat(a), 1 MiesiÄ…c temu  
Mnie rowniez interesuje ten temat, poniewaz moj Saturn powoli zbliza sie do VIII domu. Po przygodach prze-wszelakich ze zwiazkami miedzyludzkimi w domu VII, spodziewam sie swego rodzaju trasformacji, po przejsciu Saturna do domu VIII.
Tym bardziej, ze dokladnie pomiedzy VII i VIII znajduje sie moj Saturn natalny,
a wiec czeka mnie pierwsze domkniecie cyklu (dokladnie za 7 miesiecy to sie stanie).

Czy ktos moglby opisac swoje doswiadczenia ?

Autor tego posta napisal juz bardzo dawno, wiec moze moglby opisac co stalo sie pozniej.
unj
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna Miejsce: poludniowa Polska Urodziny: 01/15
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Pozdrawiam
A

To ciekawe, w dniu w ktorym Saturn wszedl do VIII domu relokacyjnego doszlo do mnie, ze zapomnialam splacic rate kredytu. U mnie tez Saturn jest w 8 domu i zastanawiam sie co bedzie ale narazie tranzytuje przez moj ogromny (60 stopni) 7 dom, aktualnie robiac koniunkcje do Marsa.
black_halo
graphgraph

w dniu w ktorym Saturn wszedl do VIII domu relokacyjnego doszlo do mnie, ze zapomnialam splacic rate kredytu.

Tak, to by sie zgadzalo. Czytalem gdzies o tym, ze moga sie w tym okresie odezwac niesplacone dlugi, nierozliczone podatki itp.
unj
graphgraph
Płeć: Mężczyzna Miejsce: poludniowa Polska Urodziny: 01/15
Pozdrawiam
A

Tak doslownie to mieszkam zagranica i pieniadze na polskie konto musze wysylac kilka dni przed, przelew idzie 3-4 dni. Wtedy zwyczajnie wylecialo mi z glowy, bylam zajeta nowa praca i roznymi innymi rzeczami. Przypomina mi sie, ze wtedy tez dostalam przypomnienie o zaplacie faktury za kosmetyki. Mialam na zaplate 3 miesiace i nawet oznaczylam w kalendarzu kiedy mija termin ale wiadomo. Az sie boje o bedzie jak Saturn wejdzie do radixowego 8 domu. Ale w tym mniej wiecej czasie Jowisz bedzie tranzytowal koncowke pierwszego/poczatek drugiego wiec mam nadzieje, ze nie da mi zginac ;)
black_halo
graphgraph

Do góryStrona: 1