Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Rozmawiamy tutaj na temat technik związanych z przewidywaniem przyszłości. Więcej znajdziecie na www.astrolabium.pl/astrologia/prognostyczna
W dółStrona: 1
TEMAT: .
. 5 lat(a), 11 mies. temu  
capri
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2017/11/01 15:38 Przez capri.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: studia 5 lat(a), 11 mies. temu  
Wklej swój horoskop, napisz co w nim widzisz. To nie jest strona z darmowymi poradami, tylko forum astrologiczne.
Lisiecka
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: studia 5 lat(a), 11 mies. temu  
Studia to dom 9.u mnie neptun w strzelcu,czyli zainteresowania sfery ducha,religia,filozofia.Tym sie nie bardzo interesuje,jestem raczej umysłem ścisłym.Neptun to marzycielstwo,niezdecydowanie dlatego mam tutaj problem.Władca9.domu jowisz w koniunkcji z saturnem,który wszystko opóźnia i utrudnia.Studiowałam matematykę,informatyke,chemie ale wybór był nie do końca trafiony.Dodatkowo mars w koniunkcji z Południowym Węzłem Księżycowym,czyli przejawianie inicjatywy w niewłaściwy sposób, szkodzenie sobie i innym źle pojmowanym poczuciem misji i obowiązku, natrafianie na opór i niechęć środowiska, brak dobrego wyczucia sytuacji, mimowolne szukanie sobie wrogów.
www.astrolabium.pl/images/fbfiles/files/wp_ss_20170927_0021.png[/file]
capri
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2017/10/03 13:37 Przez capri.

Do góryStrona: 1