Retrogradacja Saturna 12 lat(a), 3 mies. temu
|
|
Witam,
Dziś ponownie proszę forumowiczów o podzielenie się swoimi doświadczeniami.
Dla mnie retrogradacja Saturna była tym razem bardzo mocno odczuwalna.
Konkretnie, od połowy kwietnia do zeszłego tygodnia, wiele spraw jakby stanęło w miejscu, a nawet trzeba było cofnąć się do jakichś zaległych tematów i raz jeszcze je przepracować.
Kiedy tylko Saturn ruszył ponownie do przodu NARESZCIE życie nabrało tempa. Pojawiły się nowe oferty biznesowe, kontakty. Przyszły pozytywne odpowiedzi na pisma, itd.
A jak wy odczuliście zmianę biegu Saturna ?
Być może ja jako Koziorożec, z Saturnem w trygonie do ASC, jestem bardziej na niego wyczulony, ale chętnie poczytałabym opinie innych.
Pozdrawiam,
A
|
|
|
Pozdrawiam
A
|
|
Re: Retrogradacja Saturna 12 lat(a), 3 mies. temu
|
|
U mnie może i zaczęło się coś tam bardziej dziać, ale mam wrażenie, że nie odczuję zauważalnej poprawy, póki Saturn nie zejdzie ze ścisłej kwadratury do mojego Słońca. W sierpniu i wrześniu jeszcze się przejedzie po Księżycu i Plutonie... To już w sumie trwa od ponad pół roku i czuję się jak przejechana przez walec drogowy.
|
|
|
|
|
|
|
A czym się charakteryzuje retrogradujący Saturn w natalnym ?
Pozdrawiam:)
Oczywiście, na pierwszy rzut mam wrażenie że wiem , niemniej jestem ciekawa Waszych opinii
:)
|
|
|
|
|
|
|
Zakładając ten wątek miałem na myśli raczej tranzyt Saturna, a nie horoskop urodzeniowy, ale może ktoś napisze coś więcej na oba tematy i wszyscy na tym skorzystamy.
|
|
|
Pozdrawiam
A
|
|
|