Re: Prosba o interpretacje 14 lat(a), 5 mies. temu
|
|
Jacy wy wszyscy kochani jestescie. Lucyna doskonale rozumie co masz na mysli . Dla uspokojenia chcialam powiedziec , ze ja sie staram o dobre kontakty z mama a tak naprawde to ona nawet nie wie co ja naprawde czuje i , ze mam zal o nasza przeszlosc . No wlasnie to juz przeszlosc . Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
Re: Prosba o interpretacje 14 lat(a), 5 mies. temu
|
|
|
|
|
|
|
Re: Prosba o interpretacje 14 lat(a), 4 mies. temu
|
|
Rafale chyba pomyliles horoskopy . Z tego co piszesz raczej nie mowisz o moim . ?
|
|
|
|
|
|
|
A moze pisales o moim horoskopie , teraz dopiero przeczytalam co nieco o astrologi wedyjskiej , jest wiele roznic w porownaniu z astrologia klasyczna. W kazdym badz razie nic o niej nie wiem . ale z checia odpowiem ci na pytania . Moja mama nie jest zwiazana z medycyna i nikt z rodziny tez nie.Zadnej operacji nie mialam . ja chyba nigdy tak naprawde przeziebiona nie bylam . Problemow z oddychaniem tez nigdy nie mialam . Moze w poprzednim zyciu mialam takie problemy poniewaz czesto sie budze w nocy zalana potem z powodu brzydkich snow typu , ze jestem zamknieta w jakims malym pomieszczeniu i brakuje mi powietrza tak jak bym cierpiala na silna klaustrofobie . Jak narazie zadnej organizacji nie prowadze ani nie jestem w zadnej czlonkiem . I na koniec jak na razie problemow z zoladkiem ani z watroba nie mam na cale szczescie. W horoskopie klasycznym moje stelium znajduje sie w 8 domu z tego co piszesz w astrologi wedyjskiej stelium mam w domu 4 ? No coz jak juz wczesniej napisalam nic na ten temat nie wiem . Pozdrawiam .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lub nawet punkt arabski. ?Misterium Ariadna? L.Zawadzki<
|
|
|
|
|
|
|
czesc Rafale . Tak jak piszesz terminy obce . Atmakaraka , Rahu planety o ktorych nic nie wiem . Jestem zadowolona , ze napisales do mnie a z drugiej strony powiem ci , ze mieszasz mi w kartach ! ahahah od niedawna studjuje astrologie zachodnia ( 1,5 roku ) i biorac pod uwage trudnsc materi sadze , ze tak naprawde sie cos wie i rozumie po 6/7 latach pracy . Profesjonalni astrologowie sudiuja przez cale zycie . Moglbys mi wyslac grafik mojego kosmogramu ?
|
|
|
|
|
|