Tranzyty Jowisza i Plutona 18 lat(a), 7 mies. temu
|
|
witajcie...mam dylemat..w pewnym horoskopie obecnie jowisz przechodzi nad uranem w domu szostym..dodam fakt iz uran ani jowisz nie odbieraja zadnych napieciowych aspektow do planet osobistych,znak wodnika natalnie znajduje sie w domu 10-tym,oraz dodatkowo trwa scisly trygon plutona do saturna mowiacego o zmianach ..czy ta konstelacja sugeruje korzystne zmiany w sferze zawodowo-finansowej? mozna by wysnuc na podstawie tych informacji taki wniosek? prosze o pomoc...
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2009/12/13 04:24 Przez stargazer.
|
|
Re: tranzyt 18 lat(a), 7 mies. temu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzieki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodajac fakt iz w progresjach rowniez mam scisly trygon wenus do MC...oraz ten tranzyt plutona w trygonie do saturna i koniunkcja jowisza do urana ...ma to zwozek jeszcze z domami 6-tym,10-tym i 2-gim...i faktycznie owszem mimo iz przybylo mi obowiazkow w pracy..to za swoja solidnosc i pracoowitosc zaproponowano mi awans...i wynagrodzenie jest duzo wieksze...mysle iz to zaskuga tych aspektow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drogi kemocie a moze u ciebie w radiksie jest jakas wzmianka o malkontenckich zachowaniach...wrecz czasami obrazliwych...na jakiej podstawie wysnules wniosek iz obracam sie w kregu bogatych znajomych?...hmm alez wyciagasz pochopnie wnioski...pozdrawiam cie serdecznie,wiecej usmiechu i radosci zycia
|
|
|
|
|
|