Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?

D³ugotrwa³a samotno¶æ
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 123
TEMAT: D³ugotrwa³a samotno¶æ
14 lat(a), 10 mies. temu  
Droga Esha To jest twoj radix. Jak widzisz twoj 7 dom jest ladnie oblozony i nie brakuje ci mozlowosci poznac partnera. Uran w 7 domu mowi o zwiazkach szybkich i nie zawsze przemyslanych. Wcale to nie znaczy ze sa to zle zwiazki. Znam malzenstwo , ktore 14 lat zylo bez slubu , wspaniale medre dzieci ( chlopiec i dziewczynka).
Po slubie byly tylko awantury i bardzo szybki rozwod.U ciebie ...mysle ze beda to zwiazki wywolane pieknym uczuciem ( ksiezyc)
Pozdrawiam . Antares

Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

14 lat(a), 10 mies. temu  
Kochana Esha, twoj solar na na nastepny rok ma slonce w 7 domu w trygonie do ksiezyca , mysle ze sie zakochasz i bedziesz szczesliwa, czego ci z calego serca zycze.
Zaraz nam napisz jak cos fajnego w twoim zyciu zacznie sie dziac.
Wedlug mnie nie ma nic piekniejszego jak milosc. Pozdrawiam , Antares
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

14 lat(a), 10 mies. temu  
Esha
graphgraph

14 lat(a), 10 mies. temu  
Droga Antares
oczywiscie, ze sie pokdziele moim szczesciem. Mam nadzieje, ze to wszystko, co napisalas, sprawdzi sie... bo zdecydowanie za dlugo jestem sama. Czuje, ze gdyby sie taki stan w moim zyciu nie zmienil, zwariowalabym.
Zwariowalabym z tesknoty za czyms co w zyciu najpiekniejsze - za miloscia, prawdziwa miloscia...

pocieszylas mnie

dziekuje:)
Esha
graphgraph

14 lat(a), 10 mies. temu  
agi
graphgraph

Do góryStrona: 123