|
14 lat(a), 6 mies. temu
|
|
|
, Jowisz w upadku, Saturn peregrinum
.
pozdrawiam Lucyna
Wersja arabska : 100 % Ok. Co do drugiej, sadzilam, ze almutena typuje sie biorac pod uwage najwazniejsza godnosc jako decydujaca. Swoja droga, co kiedy planeta jest w retro, czy to tez sie bierze pod uwage? I czemu w tej wylicznce nie bierze sie pod uwage sekt? A godnosc przygodna? A co, kiedy obie wersje nie sa zbiezne? Ktora wtedy typujemy?
Pozdrawiam
|
|
|
|
"Take nothing on trust, see everything for yourself"
|
|
|
14 lat(a), 6 mies. temu
|
|
|
Wersja arabska : 100 % Ok. Co do drugiej, sadzilam, ze almutena typuje sie biorac pod uwage najwazniejsza godnosc jako decydujaca. Swoja droga, co kiedy planeta jest w retro, czy to tez sie bierze pod uwage? I czemu w tej wylicznce nie bierze sie pod uwage sekt? A godnosc przygodna? A co, kiedy obie wersje nie sa zbiezne? Ktora wtedy typujemy?<
|
|
|
|
|
|
|
14 lat(a), 6 mies. temu
|
|
|
Droga zuzanna123, podaj prosze miejscowosc urodzenia , jezeli jest to mala miejscowosc to podaj inna wieksza ktora lezy niedaleko od miejsca urodzenia. Nie mam tych wszystkich malych miejscowosci w programie, a chetnie popatrze w twoje gwiazdy. Pozdrawiam Antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
14 lat(a), 6 mies. temu
|
|
|
Jeszcze cos zapomnialam , prosze napisz jak przyszlas na swiat ? Bylo to moze cesarskie ciecie , lub wylecialas jak bomba , bo spieszylo Ci sie na ten piekny swiat ? Albo moze przypomni sobie twoja mamusia cos innego , szczegolnego ?
Dzieki , nie chce grzebac w twoim zyciu , ale im dakladniejsze daty , tym lepiej mozna wyczytac szczegolne zdarzenia i tez powiedziec cos na przyszlosc. Antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|