|
14 lat(a), 9 mies. temu
|
|
|
Witam Cie Henryku. Masz bardzo ladny horoskop, na AC masz klasyczny aspekt "artysty".
Masz duzy talent i powinienes go dalej wykorzystywac. Jednoczesnie jestes bardzo wrazliwym czlowiekiem i byc moze jakies male niepowodzenie zcina cie z nog.Nie daj sie wyprowadzac
" maliny". Retrogujacy pluton zabiera ci troche energi, nie daj sie poprostu. Najlepszym sposobem jest duzo kontaktow z ludzmi, rozmowy , telefony itd. Nie marnuj swoich talentow, przeciesz umiesz tyle wspanialych rzeczy. Powodzeniai glowa do gory. Antares
|
|
Antares
Nie mam butow, pani nie kupila, mowi ze kryzys
|
|
|
|
|
14 lat(a), 9 mies. temu
|
|
|
Witam Cie Henryku. Masz bardzo ladny horoskop, na AC masz klasyczny aspekt "artysty".
Masz duzy talent i powinienes go dalej wykorzystywac. Jednoczesnie jestes bardzo wrazliwym czlowiekiem i byc moze jakies male niepowodzenie zcina cie z nog.Nie daj sie wyprowadzac
" maliny". Retrogujacy pluton zabiera ci troche energi, nie daj sie poprostu. Najlepszym sposobem jest duzo kontaktow z ludzmi, rozmowy , telefony itd. Nie marnuj swoich talentow, przeciesz umiesz tyle wspanialych rzeczy. Powodzeniai glowa do gory. Antares
|
|
Antares
|
|
|
|
|
14 lat(a), 9 mies. temu
|
|
|
Henryku, tacy ludzie jak Ty , widza swiat w innych kolorach, masz talent a jednoczesnie jestes wrazliwym czlowiekiem, ciesz sie z tego i nie marnuj twojego talentu. Tak to juz jest w zyciu , raz z gorki a raz pod gorke. A wiec wybierz ta droge z gorki i wez sie natychmiast w garsc, przeciesz sam wiesz ze to umiesz. Mam nadzieje ze kiedys o Tobie uslyszymy w mediach, nie zawiedz naszych nadzieji.Przemysl sobie wszystku...no i do boju.
Im dalej w rok , tym bedzie lepiej. Pozdrawiam jeszcze raz, Antares
|
|
Antares
|
|
|
|
|