14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
sluchajcie dziewczyny, ja tak jak wczesniej pisalam korzystam z ksiazek p.Konaszewskiej, znalazlam na necie cala astrologie w pigulce czyli 8tomach i zakupialam - myslac ze bedzie fajnie poznac calosc, jestem troche zawiedziona, bo ciagle gdzies draze temat urana... ona konkretnie uwaza ze kwadratura urana do wensu daje nieszczesliwe malzenstwa... uwaza ze aspekt ten powoduje bolesne straty w malzenstwie a seks uwaza za problem zdrowotny (hahaha) nie wiem co o tym myslec, zobaczcie same... zaczelam ten topic a kazda z was mowi tak naprawde co innego :) a na pewno nic co by sie pokrywalo z pania Konaszewska.. czuje sie troche rozczarowana lektura
|
|
|
Happiness is the by-product of an effort to make someone else happy
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
sluchajcie dziewczyny, ja tak jak wczesniej pisalam korzystam z ksiazek p.Konaszewskiej, znalazlam na necie cala astrologie w pigulce czyli 8tomach i zakupialam - myslac ze bedzie fajnie poznac calosc, jestem troche zawiedziona, bo ciagle gdzies draze temat urana... ona konkretnie uwaza ze kwadratura urana do wensu daje nieszczesliwe malzenstwa... uwaza ze aspekt ten powoduje bolesne straty w malzenstwie a seks uwaza za problem zdrowotny (hahaha) nie wiem co o tym myslec, zobaczcie same... zaczelam ten topic a kazda z was mowi tak naprawde co innego :) a na pewno nic co by sie pokrywalo z pania Konaszewska.. czuje sie troche rozczarowana lektura<
|
|
|
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
jak sie zdarzy to napewno o tym napisze, poki co - tak jak duzo aspektow sie sprawdza, to sa tez takie ktore do niczego mi nie pasuja:P:P:P
|
|
|
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
jak sie zdarzy to napewno o tym napisze, poki co - tak jak duzo aspektow sie sprawdza, to sa tez takie ktore do niczego mi nie pasuja:P:P:P<
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/02/20 20:59 Przez lucy.
|
|
|
|
|
|
14 lat(a), 2 mies. temu
|
|
ps. zaluje tez ze wystawilam kosmogram na widok publiczny, chcialabym zeby przeczytal to admin i jesli mozna to usunal moj post z topiku o prosba o interpretacje<
|
|
|
|
|
|