Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
W dółStrona: 12
TEMAT: A co oznacza litera S
planety w retro i stacjonarne 18 lat(a), 8 mies. temu  
Ha, u mnie saturn tez jest w retro B) , z reszta nietylko on, ja mam az 5 takich planet w radiksie :rolleyes: ! ... co do stacjonarnych - to u mnie jest nim pluton i musze przyznac, ze jego dzialanie jest rzeczywiscie zauwazalne , tak jak obserwuje swoje zachowanie , czasem:rolleyes:; ostatnio zastanawialam sie, poniewaz mam ascedent w skorpionie, co jest wlasciwie wladca tego znaku, mialam dylemat, zarowno mars jak i pluton sa u mnie silne :dry: i trudno bylo wybrac .... w rezultacie zdecydowalam, ze to bedzie pluton ;) , w kazdym razie tak jest u mnie, po pierwsze tworzy mi koniunkcje z ascedentem ... no i do tego jest stacjonarny wiec mysle, ze ide w dobrym kierunku :laugh: ...

pozdrawiam Małgosia

ps. aha, znalazlam jeszcze jedno oznaczenie dla stacjonarnych, mianowicie literke D :P - tak jest na astro (stationary - D)
Małgosia
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: planety w retro i stacjonarne 18 lat(a), 8 mies. temu  
Małgosiu u mnie też urodzeniwo jest troszkę planet w retro jak:
JOWISZ, SATURN, URAN, NEPTUN, PLUTON.
Przy czym w progresjach Jowisz mi wyszedł już z retro.
Ale w progresjach mam w retro:

SATURNA, URANA, NEPTUNA i PLUTONA.

Więc dość ciekawie. :laugh:
astrei
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: planety w retro i stacjonarne 18 lat(a), 8 mies. temu  
astrei napisał(a):
Małgosiu u mnie też urodzeniwo jest troszkę planet w retro jak:
JOWISZ, SATURN, URAN, NEPTUN, PLUTON.
Przy czym w progresjach Jowisz mi wyszedł już z retro.
Ale w progresjach mam w retro:

SATURNA, URANA, NEPTUNA i PLUTONA.

Więc dość ciekawie. :laugh:

...to ciekawe Astrei bo u mnie te same planety sa w retro :laugh: , yyy, czyli mam 4 planety w retro:dry: bo pluton jest stacjonarny :rolleyes:, co do progresji to mi wyszedl akurat Saturn :lol: ( i tworzy koniunkcje a asc.), co jako posiadaczke tej planety w 1 domu powinno mnie cieszyc, tak sobie mysle B) :rolleyes:ale pluton chyba sie zaczyna jakos cofac :huh: , chociaz nie jestem pewna :unsure: (korzystalam z astro- moj podstawowy program astrologiczny :P)

pozdrawiam ;)
Małgosia
graphgraph

Do góryStrona: 12