Ja mam, tylko że kwadrature obecnego Saturna do mojego natalnego Księżyca. W tej chwili kwadratura jest z dokładnością idealną do 00 minuty! Ponieważ mam księżyc w 20 53' Barana, a teraz Saturn znajduje się w 20 53' Raka, czyli idealna kwadratura.
Moje poczucie jest naprawdę kiepskie (omijając to, ze wogóle jak księżyc znajduje się w Rybach czuje się nie swojo).Przedawszystkim ta kwadratura powoduje u mnie stany depresyjne. Czuje się odizolowany od ludzi, nawet jak z kimś rozmawiam, wydaje mi się, że jestem gdzie indziej, właściwie nie ma wogóle ochoty na żadne kontakty z ludźmi w tej chwili. Najchętniej zamknął bym się przed ludźmi w czterech ścianach. Mam także wrażenie, jakby moje emocje gdzieś odleciały, rozmyły się, jakbym nie mógł ich wyrazić ...
Niestety tego typu kwadratura działa na mnie juz sporo czasu, ponieważ Księźyc w 20 stopniu Koziorozca weszedł już w sierpniu, cofając się i zwnou tworzy kwadrature z moim księżycem, powodując u mnie rózne dziwne (w negatywnym słowa znaczeniu) stany emocjonalne.
|