Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Dziecko Williama i Kate?
(1 wejść) (1) Gość
Forum dla astrologów i zaawansowanych, którzy chcą dzielić się swoimi spostrzeżeniami związanymi z astrologią. Forum zawiera kilka kategorii: astrologia wydarzeniowa, prognostyczna, wedyjska, czy studium horoskopów.
W dółStrona: 123
TEMAT: Dziecko Williama i Kate?
Re: Dziecko Williama i Kate? 9 lat(a), 10 mies. temu  
Hej,

Odetchnelam z ulga po przeczytaniu WW (Wolandowej Wizji). Okreslilabym ja jako racjonalnie pozytywna, ilez latwiejsza do przelkniecia w porownaniu do niektorych wyjatkowo ciezkostrawnych tresci na niektorych astro-stronach. DZIEKI! Pozdrowienia :-)
Pani Świstak
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
"Take nothing on trust, see everything for yourself"

Do tej pory nie zauwazyłam ani też nigdzie nie wyczytałam, aby położenie planet progresywnych w zywiołach, których brakuje w natalnym, miały ten niedobór rekompensować...To, ze moja progresywna Wenus jest w Bliznietach, nie sprawia, ze jej cechy przenikają moja natalna Wenus w Byku. Wracając jeszcze do horoskopu ksiecia George`a - dla mnie skrytość jest związana bardziej z 12, niz 8 domem.
Lisiecka
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Lisiecka napisał:
To, ze moja progresywna Wenus jest w Bliznietach, nie sprawia, ze jej cechy przenikają moja natalna Wenus w Byku.

To co w takim razie "robi" progresywna Wenus w Bliźniakach? Jakoś wpływa na Ciebie?
lucy
graphgraph

A skąd ja ma wiedzieć, co ona tam ''robi''. Bardzo bym chciała, aby wpływała ale niestety nie wpływa, i nawet na siłę nie jestem w stanie się tych wpływów doszukać.
Lisiecka
graphgraph

a analizowałaś pod tym kątem życiorys? czy nastąpiła jakaś zmiana jakościowa odkąd masz Wenus progresywną w Bliźniakach?
lucy
graphgraph

Nic godnego uwagi. W moim przypadku progresje nie mają przełożenia na to, co się dzieje w moim życiu i w moim wnętrzu. Jak na razie jedyne co się sprawdza to natalny i horarny, czasami tranzyty. Progresje kompletnie nie.
Lisiecka
graphgraph

Lisiecka napisał:
Nic godnego uwagi. W moim przypadku progresje nie mają przełożenia na to, co się dzieje w moim życiu i w moim wnętrzu. Jak na razie jedyne co się sprawdza to natalny i horarny, czasami tranzyty. Progresje kompletnie nie.

A skąd wiesz czy coś jest nie godne uwagi? Czasami drobny gest zmienia ludzkie życie.
lucy
graphgraph

Do góryStrona: 123
Moderatorzy: panTo