Re: jeszcze jedna sprawa - do Kemota 17 lat(a), 2 mies. temu
|
|
To i ja cię namaszczam na astoro :)Olejkiem Urani :)
|
|
|
|
|
Re: Immum Coeli (do nataszka) 17 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Strezlec na IC jako ukryta śmiechotka ? Podoba mi się ... i coś w tym jest. Pamiętam pewien tranzyt przez IC kiedy pewien pogrzeb odreagowywałem... śmiechem. To troche taki śmiech przez łzy. Strzelec na IC to też zawsze, głęboka podświadoma potrzeba mentalnego ustosunkowania się do emocji, jakiekolwiek by one nie były i szukanie odrobiny nadziei choćby w najbardziej beznadziejnej sytuacji ...
|
|
|
|
|
Re: Immum Coeli (do Potrka) 17 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Do Potrka:
Mars taki może wskazywać że tam gdzie oczekujesz spokoju i relaksu po pracy inni członkowie twojej rodzinny ci tego nie zapewniają. Może to także wskazywać że w oczach członków twojej rodzinny jesteś osobą przebojową i to o co oni nie potrafią zawalczyć i zdobyć pragną dzięki twej pomocy zdobyć. Dlatego połorzenie Mars w IV domu jest dla właściciela radixu denerwujące, gdyż ma on wrażenie że niektórzy (słabsi lub leniwi ) członkowie rodzinny nadużywają jego energii . Sam właściciel takowego Marsa może odnosić wrażenie że część rodzinny to nieudacznicy lub fajtłapy życiowe.
Analogicznie: Uran na IC
- tam, gdzie oczekuję nietypowego modelu rodziny, bliscy nie zapewniają mi tego...
- moze to także wskazywać, że w oczach członków rodziny jestem osobą nietypową, indywidualistką, 'freakiem'
- analogicznie: kiedy nie potrafią naprawić komputera, czy potrzebują niekonwencjonalnego rozwiązania problemu, zgłaszają się do mnie
- dlatego położenie Urana w IV domu jest denerwujące dla właściciela horoskopu, gdyż ma wrażenie,że niektórzy nadużywają jego nietypowych umiejętności, proszą o horoskopy ;)
- sam właściciel takowego Urana może odnosić wrażenie,że część rodziny to nudni steoretypowi ludzie
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAH :D<br><br>Edytowany przez: nataszka, w: 21.03.06 22:29
|
|
|
|
|
Re: Immum Coeli (do Aliasa) 17 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Może to też kwestia tego,że przy osi jest też Jowisz ;)
Zdaje się, że chodzę ponura czy zamyślona, ale wtedy, gdy jest kryzys ogólnoludzki, to niespecjalnie się przejmuję i pomimo rozpaczy pojawia się uczucie 'olewania' problemu. To coś takiego, że nie dopuszczam do siebie zazwyczaj zamartwiania się. Ironia względem Świata...choć ostatnio mojego IC nie czuję :(
Rozumowe podejście do emocji? Hm...no nie wiem, czy się z tym zgodzić. Chyba nie plątałabym do tego IC w znaku, co najwyżej Planety w znakach, Księżyc, Słońce itd....Rozumowe to jest powietrze, Strzelec kojarzy mi się z emocjonowaniem się, rozbuchiwaniem emocji w stronę filozoficznych uniesień.<br><br>Edytowany przez: nataszka, w: 21.03.06 22:41
|
|
|
|
|
Re: jeszcze jedna sprawa - do Kemota 17 lat(a), 2 mies. temu
|
|
potrek napisał:
To i ja cię namaszczam na astoro :)Olejkiem Urani :)
Dzięki za serdeczne powitanie :) Przyznam szczerze, że liczyłam na jakąś odpowiedź także ze strony reszty ekipy Astrolabium. Zakładam jednak, że brak sprzeciwu oznacza zgodę na moje pozostawanie tutaj. Chciałabym więc wyciągnąć rękę do zgody do tych z Was, z którymi kiedykolwiek dzieliły mnie jakieś nieporozumienia. Mam nadzieję, że wszelkie negatywne emocje i urazy, jakie były między nami, już zdążyły zniknąć (u mnie nastąpiło to już dawno). Jestem gotowa pozostawić za sobą wszelkie przeszłe animozje i nieśmiało liczę na to, że Wy też, i że ... nadal się znamy :) Co Wy na to?
|
|
|
|
|
Re: jeszcze jedna sprawa 17 lat(a), 2 mies. temu
|
|
stargazer napisała:
Chciałabym więc wyciągnąć rękę do zgody do tych z Was, z którymi kiedykolwiek dzieliły mnie jakieś nieporozumienia. Mam nadzieję, że wszelkie negatywne emocje i urazy, jakie były między nami, już zdążyły zniknąć (u mnie nastąpiło to już dawno). Jestem gotowa pozostawić za sobą wszelkie przeszłe animozje i nieśmiało liczę na to, że Wy też, i że ... nadal się znamy :) Co Wy na to?
Widzę, że na razie cisza, ale będę dalej czekać na decyzję. Jeśli ci z Was, do których to napisałam, uznają, że warto się ze mną nadal kontaktować i kontynuować znajomość, proszę o informację na priva.<br><br>Edytowany przez: stargazer, w: 23.03.06 12:04
|
|
|
|
|
Do Stargazer 17 lat(a), 2 mies. temu
|
|
Możesz się nie doczekać powitania gdyż gdybym nie spytał Panto , kto to Stargazer to z bym się niestety nie domyślił :(
Jak ujawnisz stary nick, to z pewnością wiele osób mile cię pozdrowi :)
potrek
|
|
|
|
|
|