|
Gdzie można kupić książki Arroyo S. 6 lat(a), 10 mies. temu
|
|
|
Witam wszystkich,
Jestem poczatkujaca zupelnie w tym temacie, ale przez przypadek wpadla mi w rece ksiazka St. Arroyo "Astrologia i psychologia" Uwazam, ze jest swietna i nabralam ochoty na lekture pozostalych 3 pozycji tego autora. Niestety nigdzie nie moge ich kupic, ani wypozyczyc. Gdzie w Warszawie mozna je dostac?
Aga
|
|
|
|
|
|
|
Re: Gdzie można kupić książki Arroyo S. 6 lat(a), 10 mies. temu
|
|
|
Na pewno antykwariaty i alegro, bo księgarnie raczej nie...
...może w jakiejś ezoterycznej coś jest jeszcze.
Pzdr. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Allegro jest facet sprzedający jego książki, ale ceny ma lichwiarskie, zajrzyj też na inne aukcje, np. w onecie. Kiedyś w piątki na rogu Świętokrzyskiej i Marszałkowskiej (przy przystanku autobusowym tym naprzeciwko Pałacu Kultury) urzędował facet mający różne ciekawe książki, można było coś nawet zamówić, nie wiem czy teraz bywa, bo dawno tam nie zaglądałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem jak w W-wie,ale we Wrocławiu w każdej bibliotece publicznej są mini-kiermasze książki-po prostu na ladzie leżą księżki za grosze,których bibliot chce się pozbyć.W ten sposób kupiłam min. nowiutkie progresje,dyrekcje Konaszewskiej za 3 złote!!!! Poza tym kiermasze taniej książki-normalne sklepy tylko ceny niskie-stamtąd mam Chirona Piotrowskiego za 6zł!!!No i weekendowe targi,gdzie sprzedają wszystko co się da-zazwyczaj podpici panowie za grosze,żeby mieć na wódeczkę...-we Wrocł to przede wszystkim Świebodzki i czasem Na Niskich Łąkach-tam dostałam Arroyo za 6zł!!!Na Allegro pojawiła się nowa oferta z Arroyo już za mniejszą cenę-bo 24 zł i chyba z W-wy,więc odpadłyby Ci koszty transportu.To chyba wyczerpałam temat!1Powodzenia!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzieki za podpowiedzi, na allegro sprawdzalam wczesniej ale widzialam tylko te lichwiarskie propozycje - sprobuje dzisiaj.
Przejde sie jeszcze po tanich ksiazkach.
Gdzie w Wawie sa dobre sklepy ezoteryczne z ksiazkami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na tej stronie jest do ściągnięcia jedna z książek Arroyo :)
www.kippin.focus-x.org
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest tam także książka Liz Greene o Saturnie.a Arroyo są Cykle życia....Obie są w dziale Różne,niesklasyfikowane.
|
|
|
|
|
|
|