Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Gdzie można kupić książki Arroyo S.
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12
TEMAT: Gdzie można kupić książki Arroyo S.
Gdzie można kupić książki Arroyo S. 6 lat(a), 10 mies. temu  
Witam wszystkich,

Jestem poczatkujaca zupelnie w tym temacie, ale przez przypadek wpadla mi w rece ksiazka St. Arroyo "Astrologia i psychologia" Uwazam, ze jest swietna i nabralam ochoty na lekture pozostalych 3 pozycji tego autora. Niestety nigdzie nie moge ich kupic, ani wypozyczyc. Gdzie w Warszawie mozna je dostac?

Aga
agapinek
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Gdzie można kupić książki Arroyo S. 6 lat(a), 10 mies. temu  
Na pewno antykwariaty i alegro, bo księgarnie raczej nie...
...może w jakiejś ezoterycznej coś jest jeszcze.
Pzdr. :)
michael
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna kwinkunks23 Kwinkunks Blog Miejsce: Gdańsk Urodziny: 10/10
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_astrolabium
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Fiodor Dostojewski
"Wniosek to punkt w którym nie masz już siły dalej myśleć."
Eddie Murphy

Na Allegro jest facet sprzedający jego książki, ale ceny ma lichwiarskie, zajrzyj też na inne aukcje, np. w onecie. Kiedyś w piątki na rogu Świętokrzyskiej i Marszałkowskiej (przy przystanku autobusowym tym naprzeciwko Pałacu Kultury) urzędował facet mający różne ciekawe książki, można było coś nawet zamówić, nie wiem czy teraz bywa, bo dawno tam nie zaglądałam.
ass
graphgraph

Nie wiem jak w W-wie,ale we Wrocławiu w każdej bibliotece publicznej są mini-kiermasze książki-po prostu na ladzie leżą księżki za grosze,których bibliot chce się pozbyć.W ten sposób kupiłam min. nowiutkie progresje,dyrekcje Konaszewskiej za 3 złote!!!! Poza tym kiermasze taniej książki-normalne sklepy tylko ceny niskie-stamtąd mam Chirona Piotrowskiego za 6zł!!!No i weekendowe targi,gdzie sprzedają wszystko co się da-zazwyczaj podpici panowie za grosze,żeby mieć na wódeczkę...-we Wrocł to przede wszystkim Świebodzki i czasem Na Niskich Łąkach-tam dostałam Arroyo za 6zł!!!Na Allegro pojawiła się nowa oferta z Arroyo już za mniejszą cenę-bo 24 zł i chyba z W-wy,więc odpadłyby Ci koszty transportu.To chyba wyczerpałam temat!1Powodzenia!!!
roksana
graphgraph

Dzieki za podpowiedzi, na allegro sprawdzalam wczesniej ale widzialam tylko te lichwiarskie propozycje - sprobuje dzisiaj.

Przejde sie jeszcze po tanich ksiazkach.

Gdzie w Wawie sa dobre sklepy ezoteryczne z ksiazkami?
agapinek
graphgraph

Na tej stronie jest do ściągnięcia jedna z książek Arroyo :)
www.kippin.focus-x.org
sotis
graphgraph

Jest tam także książka Liz Greene o Saturnie.a Arroyo są Cykle życia....Obie są w dziale Różne,niesklasyfikowane.
roksana
graphgraph

Do góryStrona: 12