Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Podwójne życie Weronki???
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 12
TEMAT: Podwójne życie Weronki???
Podwójne życie Weronki??? 7 lat(a), 2 mies. temu  
Witajcie
Przeżyłam cos niezwykłego, spotakałam dziewczynę, przypadkiem, ale okazało się, ze kiedyś rzucił nas ten sam chłopak...Zresztą można tak powiedzieć, On mnie opuścił dla Niej, ale dzięki temu, ja napisalam opowiadanie, które będzie niedługo publikowane w prasie ogólnopolskiej (o tym jescze napiszę;-). Teraz On, zodialakna Ryba, porzucił Ja dla Nowej przyjaciółki...
Ale najdziwniejsze jest, to, że jak się poznałyśmy i jescze wcześniej, to okazło sie jak bardzo jestesmy podobne... Nie tylko fizycznie, ale też tak mentalnie, obie zdolna, doktorantki, podobna wrażliwość, spojrzenie na świat.
Prosze, zobaczcie na nasze "kółka" i podpowiedźcie, czy nie mam racji...

Ja: 4.05.1980 Piła, godz. 22.35 (niedzila)
Ona: 18 lipca 1980 Bydgoszcz, godz. 18.20 (poniedziłek).

Jak się spotkalyśmy, to czułysmy sie jak bohaterki z "Podwójnego zycia Weronki" - o właśnie czy ktoś wie, gdzie mozna zdobyć ten film, bo w wypożyczlniach nie ma. Ja go już kiedyś widziałam, ale teraz zmieniły sie okolicznosci...
Jak spojrzałam, na nassze horoskopy, mamy bardzo podobne romiesczenie planet w domach, trygony... Chociaz ja np. mam trygon Słóńce - Księżyc, a Ona nie...
Co myslicie na ten temat? Prosze, napiszcie, to bardzo ważne dla mnie...
Pozdrawiam , jescze w lekkim szoku
Devine
Devine
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Podwójne życie Weronki??? 7 lat(a), 2 mies. temu  
Twoje "zeznania" ciekawie wpisują się w Twój horoskop. Naukowe talenty, silny nacisk na 1 stopień Panny, Jowiszem i Marsem w koniunkcji.
Rzucił chłopak (Uran w 24 stopniu Skorpiona), opowiadanie o tym napisała (Wenus w 26 stopniu Bliźniąt!!! - Wenus - Merkury), sprawa zakończona.
A teraz rozważa to "naukowo" - 1 stopień Panny, ale to już druga historia, analiza porównawcza, itd.
W którejś z książek astrologicznych (Zybertal?) była ciekawa sugestia, żeby historie jakie się w życiu zdarzają, opowiadać według kolejnych stopni zodiaku. To znaczy poukładać planety kolejno w skali 1-30, i tak będą toczyć się różne historie w życiu tego człowieka. Dobra gimnastyka dla wyobraźni, jeśli nawet nic w tym nie ma.
W Twoim przypadku ta historia z porzuceniem przez chłopaka i napisaniem o tym opowiadania, doskonale wpisuje się w ten schemat, jako koniec pewnej historii...
Pozdrawiam. Lwi.
lwi
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

No po prostu podobne są te radixy. :)

Łatwiej może zauważyć różnice.
Mnie rzuca się w oczy kwadrat księżycy między wami.

Drugi rzut to super dokładna koniunkcja
jej księżyca do Twojego MC - przynosi Ci popularność.

Trzeci rzut: nagromadzenie małych aspektów,
szczególnie kwintyli, przy niedoborze aspektów dużych (poza koniunkcjami).
I aspekty te są bardzo dokładne.
Nazywa się ;) ,te aspekty karmicznymi i twórczymi.

kwintyl - 72 stopnie - aspekt twórczy (bikwintyl 144 stopnie tworzy na kole dokładny pentagram) silna potrzeba działania w tym co nieznane i nowe.

Pozdrawiam
PS. koniecznie daj znać kiedy opowiadanie będzie można przeczytać
michael
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna kwinkunks23 Kwinkunks Blog Miejsce: Gdańsk Urodziny: 10/10
s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_astrolabium
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Fiodor Dostojewski
"Wniosek to punkt w którym nie masz już siły dalej myśleć."
Eddie Murphy

michael napisał(a):
[quote]No po prostu podobne są te radixy. :)

Łatwiej może zauważyć różnice.
Mnie rzuca się w oczy kwadrat księżycy między wami.

TO WSZYTKO JEST NIESAMOWITE, BO JESTEŚMY NAWET FIZYCZNIE, BARDZO PODOBNE, A PÓŹNIEJ JAK POZNAŁAM GODZĘ JEJ URODZENIA, TO JUŻ W OGÓLE BYŁ SZOK;-).

Drugi rzut to super dokładna koniunkcja
jej księżyca do Twojego MC - przynosi Ci popularność. - CO MA SZ NA MYSLI Z TA POPULARNOŚCIĄ?

Pozdrawiam
PS. koniecznie daj znać kiedy opowiadanie będzie można przeczytać.

OCZYWIŚCIE, ŻE POWIEM, WSZYTKO JAK I GDZIE. TO WŁAŚCIWIE NIE BEDZIE OPOWIADANIE, SAMA NIE WIEM, JAK TO NAZWAĆ, JEST TO OPIS MOICH U-CZUC, KTÓRE KIEDYS ODCZUWAŁAM, DO PEWNEJ OSOBY. TEKST JEST BARDZO POETYCKI, POWSTAŁ OKOŁO ROK TEMU W SIERPNIU, CHOC "PISAŁ SIE", PRZEZ KILKA MIESIĘCY... WYSŁAŁAM GO CAŁKIEM SPONTANICZNIE, DO MŁODZIEZOWEGO CZASOPISMA, "OKOŁOLITERACKIEGO" I JAIEŻ BYŁO MOJE WIELKIE ZDZIWIENIE, GDY TYDZIEŃ PÓŹNIEJ, OTRZYMALAM ODPOWIEDŹ, ZE UKAŻE SIĘ O W STYCZNIOYM NUMERZE PISMA!!!! ORYGINAŁ BYŁ, ŁUŻSZY ZAWIERAŁ IMIONA, NAZWISKA I NAZWY MIEJSCOWOŚCI, KTÓRE USUNĘŁAM W TEKŚCIE, KTÓRY BEDZIE PUBLIKOWANY. JKA CHCESZ, MOGE CI PRZESŁAĆ GO NA SKRZYNKĘ, POD WARUNKIEM, ZE MI OBIECASZ, ŻE NA RAZIE, NIKOMU TEGO NIE POKAŻESZ...
DZIEKI ZA ODPOWIEDŹ NA MOJEGO POSTA.
SŁONECZNIE, CHOĆ TAK ZIMOWO...
ANKA
Devine
graphgraph

lwi napisał(a):
[W którejś z książek astrologicznych (Zybertal?) była ciekawa sugestia, żeby historie jakie się w życiu zdarzają, opowiadać według kolejnych stopni zodiaku. To znaczy poukładać planety kolejno w skali 1-30, i tak będą toczyć się różne historie w życiu tego człowieka. Dobra gimnastyka dla wyobraźni, jeśli nawet nic w tym nie ma.
W Twoim przypadku ta historia z porzuceniem przez chłopaka i napisaniem o tym opowiadania, doskonale wpisuje się w ten schemat, jako koniec pewnej historii...
Pozdrawiam. Lwi.[/quote]

JA CZYTAŁAM O CZYMŚ PODOBNYM W JEDNEJ Z KSIĄŻEK LESZKA WERESA. NA TEAMT ARCHETYPOWYCH CECH POSZCZEGÓLNYCH ZNAKÓW. MASZ RACJĘ JESLI SPOJRZYMY NA WSZYTKO JAK NA PEWNEGO RODZAJU "proces", NAWET NA TAKIE ZWYKŁE "ZAKOCHANIE SIĘ", TO WSZYTKO ZACZYNA WYGLĄDAĆ ZUPEŁNIE INACZEJ.. tAK PO PRSOTU, OD "BARANOWEGO IMPULSU, PO MIŁOŚC DUCHOWĄ, METAFIZYKĘ, FAZY RYB.
DZIEKI ZA POSTA I PROSZE O WIECEJ UWAG, A TEMAT "WERONIK".
WIOSENNIE....
ANKA
P.S.
JAKBY CO, ZAPRASAM NA GG, CZASMI BYWAM: NR 6676779.
Devine
graphgraph

spotkałam kiedyś mężczyznę który podobie tak jak w/w Weroniki miał podobne układy domifikacyjne do moich...nasze słonka identycznie jak tu posadowione były w tych samych pasmach on-byk,ja -rak.....
a najdogodniejszym gruntem porozumiewania się były sprawy zawodowe,podobny sposób myslenia o profesji,wspólnota dusz i zaufanie jakby ktoś chciał po imieniu to nazwać...z racji odmienności płci również fascynacja erotyczna-obopólna...rozmowy nasze doprowadzały do wniosków że spotykaliśmy się wielokrotnie,przebywaliśmy w tych samych miejscach...ale dopiero w określonym momencie przyszło nam się bezpośrednio sobą zafascynować...i skonfrontować przeszłość...
napewno przyjemnie jest mieć kontakty z człowiekiem pracującym na tych samych falach ...zwłaszcza w sferze kariery ...czuć swoje echo za plecami lub być czyimś echem...jest to głęboko radosne przeżycie ,uskrzydlajace,rozbudzające wizjonerstwo ,dające siłę przebicia
piszą tu i tam że koniunkcje asc ...to mocny akcent w związkach dający jednomyslność i harmonię i pełne szanse na realizację życiowych celów...
tak bywa...
dorin
graphgraph

Re: Podwójne życie Weronki??? 7 lat(a), 1 Miesiąc temu  
Piekne potwierdzenie Jungowskiego Prawa Synchronicznosci!

Mozna by dlugo jeszcze - ale czy to temat na forum?

Wspaniala historia - czy moge pewne jej elementy (lacznie z elementami kosmogramu) wykorzystac na swoich wykladach i kursach?

Pozdrawiam

Artur Laskowski
www.avernus.pl
www.avernus.pl
graphgraph

Do góryStrona: 12