Re: tranzyty Jowisza 9 lat(a) temu
|
|
Tak; tłumaczy się to też tak, że właściciel horoskopu w którym przez Dsc przechodzi Jowisz otwiera się na mnogość możliwości innych związków, a stary związek staje się często przeszkodą ku temu. Czy jakoś tak... ;)
|
|
|
|
|
|
|
tak, to tez prawda
|
|
|
|
|
|
|
michael napisał:
Tak; tłumaczy się to też tak, że właściciel horoskopu w którym przez Dsc przechodzi Jowisz otwiera się na mnogość możliwości innych związków, a stary związek staje się często przeszkodą ku temu. Czy jakoś tak... ;)
Z tego, co pamiętam, to Hand pisał, że w tym czasie można stać się przywódcą jakiejś grupy, co mi chyba z czymś korespondowało — nie wiem, czy Astrolabium nie powstało na tego typu aspekcie.
Biznesowo to dobry czas na zawieranie kontraktów, które są sygnifikowane przez VII dom...
T.
|
|
|
|
|
|
|
Tranzyt Jowisza przez mój IV dom (była koniunkcja z IC), przyniósł przeprowadzkę do samodzielnego mieszkania i wielka ulgę, po prostu nareszcie spokój (dodam,że przez długie lata zmieniałam mieszkania wielokrotnie i mieszkałam z bardzo różnymi osobami).
Poza tym Słońce weszło do I domu. Pluton natomiast rozpoczął swoją powolną wędrówke po III domu - zaczęłam coraz bardziej wgłębiać się w tajniki astrologii.
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2013/06/03 21:57 Przez Aga16.
|
|
Re: tranzyty Jowisza 7 lat(a), 10 mies. temu
|
|
Koniunkcja Jowisza do wierzchołka VI domu w znaku Lwa - decyzja o kupnie labradora
|
|
|
|
|
Re: tranzyty Jowisza 7 lat(a), 9 mies. temu
|
|
do ascendentu - ale fajny pies
do II domu - będzie pilnował domu
do III domu - będzie chodził na spacery
do IV domu - nowy domownik
do V domu - będzie lubił się bawić
do VI domu - ?
do VII domu - pies przyjaciel
do VIII domu - rodzinny skarb
do IX domu - będzie jeździł na wakacje
do mc - będzie podziwiany
do XI domu - ambitne zwierzę
do XII domu - ma swoje tajemnice, tak dziwnie czasami patrzy
Lucy, jak długo jeszcze będziesz siedzieć w tych dyrdymałach? Rozczarowujesz mnie :(
|
|
|
|
|
Re: tranzyty Jowisza 7 lat(a), 9 mies. temu
|
|
Bardzo trafna interpretacja. Pasuje na wiele okazji.
|
|
|
|
|
|