Re: Relokacja a tranzyty 12 lat(a), 1 Miesiąc temu
|
|
lucy napisał:
lubeka napisał:
Nie przeceniajmy horoskopów relokacyjnych, które de facto, jeśli już działają, to po dłuższym czasie od momentu relokowania się i w sposób znikomy.
u mnie momentalnie w chwili przeprowadzki nastąpiła zmiana zajęcia z marsowego na jowiszowy ...
a teraz na tranzycie Urana mogłam obserwować mój awans ... w zerowym aspekcie do ASC i MC ... do zrelokowanego horoskopu
Lucy, ja znam Twoje poglądy o relokacji i nie przekonasz mnie do nich. W jaki sposób znacząco zmienił Ci się horoskop relokacyjny w stosunku do natywnika i jak daleko przeprowadziłaś się od miejsca urodzenia, by uznać aż tak wielkie zmiany? Ja obecnie mieszkam ok.700 km na zachód od miejsca urodzenia, wcześniej relokowałam sie na 2 tys. km. U Ciebie w natywniku jedynie Wenus mogła ulec przesunięciu, którą urodzeniowo masz na pograniczu IX i X domu, co w rezultacie i tak kwalifikuje się do interpretacji jako X-domową.
|
|
|
|
|
|
|
lubeka napisał:
Lucy, ja znam Twoje poglądy o relokacji i nie przekonasz mnie do nich. W jaki sposób znacząco zmienił Ci się horoskop relokacyjny w stosunku do natywnika i jak daleko przeprowadziłaś się od miejsca urodzenia, by uznać aż tak wielkie zmiany? Ja obecnie mieszkam ok.700 km na zachód od miejsca urodzenia, wcześniej relokowałam sie na 2 tys. km. U Ciebie w natywniku jedynie Wenus mogła ulec przesunięciu, którą urodzeniowo masz na pograniczu IX i X domu, co w rezultacie i tak kwalifikuje się do interpretacji jako X-domową.
właśnie o to chodzi, że nie przeprowadziłam się aż tak daleko ... ale na tyle daleko że zmieniły mi się znaki na osiach ... a więc zmienił mi się władca ASC i władca MC itp
więc niezaleznie od kilkometrów zmiana diametralna
ps. nie mam tam Wenus gdzie mi przypisałaś
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/26 15:43 Przez lucy.
|
|
|
|
Skoro nie masz tam Wenus, to znaczy, iz podałas mi kiedyś swoje nieprawdziwe dane.
|
|
|
|
|
|
|
Skoro nie masz tam Wenus, to znaczy, iz podałas mi kiedyś swoje nieprawdziwe dane.
albo tak Ci się zdaje ;) że znasz mój horoskop ...
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/26 15:55 Przez lucy.
|
|
|
|
Dla zainteresowanych tematyką relokacji polecam wątek z forum Anahelli "Relokacja a radix" autorstwa Hypokaimenona. Wypowiadaja się w nim osoby, które rzeczywiście daleko od miejsca urodzenia relokowali się i żyją tam tam wiele lat. forum.gazeta.pl/forum/w,11132,94960748,,...ja_a_radiks.html?v=2
|
|
|
|
|
|
|
lucy napisał:
Lucy, znamy się bardzo dobrze z innego forum, którego nazwy nie będę tu wymieniać, a na którym bardzo chętnie udostępniałaś swoje dane. Mało tego, wyraziłaś kiedyś życzenie, bym zinterpretowała Twój natywnik, co też uczyniłam, a dane zachowałam w swojej bazie. Na marginesie w dalszym ciągu je posiadam i nikomu ich nie udostępniam.
Pozdrawiam dawną koleżankę:)
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/26 15:59 Przez lubeka.
|
|
|
|
lubeka napisał:
lucy napisał:
Lucy, znamy się bardzo dobrze z innego forum, którego nazwy nie będę tu wymieniać, a na którym bardzo chętnie udostępniałaś swoje dane. Mało tego, wyraziłaś kiedyś życzenie, bym zinterpretowała Twój natywnik, co też uczyniłam, a dane zachowałam w swojej bazie. Na marginesie w dalszym ciągu je posiadam i nikomu ich nie udostępniam.
Pozdrawiam dawną koleżankę:)
no to zerknij dobrze do swojej bazy i sprawdz gdzie jest moja Wenus ... zanim zarzucisz komuś kłamstwo to po pierwsze
a po drugie ... zapewne wiesz co to jest "rektyfikacja horoskopu" ... www.astrolabium.pl/forum/14-proba-o-inte...elokacja-i-progresje
po trzecie może masz żle wpisane moje dane do swojej bazy ... więc sprawdź na owym forum, którego nazwy nie chcesz podawawać
moja Wenus nie jest na podgraniczu IX i X domu .... ani w natawniku ani w zrelokowanym horoskopie
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2011/04/26 16:19 Przez lucy.
|
|
|