Re: Tranzyty: Kwadratura neptuna i saturna jednoczesnie 10 lat(a), 8 mies. temu
|
|
dzieki. wykonam zatem 'kopiuj wklej' i tam zapytam
|
|
|
|
|
|
|
nuvvo napisał:
[...]przygotowalam sie tak:
- podatnosc na oszustwa[...]
Witam
Dokładniej; z czyjej strony? Neptun natalnie (w miejscu urodzenia, nie relokowany) znajduje się w 7 domu (partnerzy, "inni"), włada 11 domem (grupy, przyjaciele).
Jeśli pod ich wpływem (ludzi "neptunowych" - niekoniecznie solarne ryby, to mogą być również tacy, którzy mają: Neptuna w 1d, władcę Asc w połączeniu z Neptunem itp.) podejmujesz jakieś działania, to musisz się liczyć z konsekwencjami. Jeśli te konsekwencje są przez Ciebie do zaakceptowania to :) , jeśli nie to :(
Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Bona napisał:
nuvvo napisał:
[...]przygotowalam sie tak:
- podatnosc na oszustwa[...]
Witam
Dokładniej; z czyjej strony? Neptun natalnie (w miejscu urodzenia, nie relokowany) znajduje się w 7 domu (partnerzy, "inni"), włada 11 domem (grupy, przyjaciele).
Jeśli pod ich wpływem (ludzi "neptunowych" - niekoniecznie solarne ryby, to mogą być również tacy, którzy mają: Neptuna w 1d, władcę Asc w połączeniu z Neptunem itp.) podejmujesz jakieś działania, to musisz się liczyć z konsekwencjami. Jeśli te konsekwencje są przez Ciebie do zaakceptowania to :) , jeśli nie to :(
Powodzenia
Zupelnie nie wiem jak to ugryzc.
Z 7 domem czesto kojarzy sie partner.
Najlepsze jest to ze w tym samym czasie moj partner ma tranzyt urana w kwadracie do neptuna. czyli odwrotny do mojego.
Uran z 6 domu zrobi kwadrature do neptuna w domu 3 w koziorozcu.
Natalnie jego uran jest na poczatku domu 3 w strzelcu.
Calkiem nas powygina? mi to sie kojarzy z porazeniem pradem przez ukryty w kaluzy kanbel wysokiego napiecia.
U niego raz juz taki tranzyt wystapil w 2012 roku (przeprowadzka do nowego mieszkania)teraz czekamy na trzecie przejscie urana po neptunie.
|
|
|
|
|
|