Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Przykładowy horoskop - analiza
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 123456
TEMAT: Przykładowy horoskop - analiza
*
Re: Jyotish – Panchanga i Yogi 12 lat(a), 2 mies. temu  
Masz dwa wyjścia, jeśli postawisz na księżyc, wówczas osiągniesz spełnienie w związkach, to będzie wymagało dziecka :), jeśli pójdziesz w zbyt duży idealizm i konserwatyzm (Saturn) wtedy możesz zostać sama (Venus w 6[=MKS] od Sa). Zawsze masz dwa wyjscia w sprawach prywatnych..

Myślałam sobie o tym trochę i zastanawiam się czym tak właściwie jest tu Księżyc? Wydaje mi się, że zdaję sobie sprawę z tego, co oznacza np. odrzucenie tego, co niesie Venus, może dlatego, że to wpływ z poprzedniego życia?;) Przy 'postawić na Księżyc' mam kłopot z ogarnięciem wpływu i znaczenia. Może to wynika po prostu z tego, ze nt. Venus więcj udało mi się przeczytać, ale tak jakoś skojarzyło mi się, że sprawy Venus są jakby z góry bardziej zrozumiałe dla mnie.

od czasu do czasu będzie ogromna fortuna (10 dom Navamsa Lagna) oraz ogromne pieniądze (Venus aspektuje 11 od HL) z malarstwa (venus) na wysokim poziomie (Vargottama Exalted Venus). Jednakże, nie będziesz zainteresowana pieniędzmi (Ketu w HL).

Ten wątek ładnie się potwierdził,pod koniec roku dostałam duża nagrodę, która pomoże mi w spokojnym planowaniu dalszych spraw. Super!:)
Rudzińska
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Horoskop wedyjski 12 lat(a) temu  
Navamsa (9 harmoniczna)

Mam pytanie czy 9 harmoniczna to horoskop węzłów księżycowych.
genny19
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Jyotish – Panchanga i Yogi 12 lat(a) temu  
fajnie :) dzięki za update!
RafalGendarz
graphgraph
jyotraff1 Astrologia Wedyjska Rohinaa
Jyotish / Polska / www.rohinaa.com

Re: Jyotish – Panchanga i Yogi 11 lat(a), 8 mies. temu  
Mam pytanie odnośnie horoskopu osoby, _KUNENA_BBCODE_HIDDENTEXT
_KUNENA_BBCODE_HIDDENTEXT
Pozdrawiam
ederlezi
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/07/11 13:37 Przez ederlezi.

Do góryStrona: 123456